Van den helder naar texel met auto

Geplaatst op: 16.10.2019

Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Heb je de boot gemist?

De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Affiliates Affiliate worden. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen. Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso.

Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar. Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht. Aantal personen 2 personen.

Ideaal want bij De Krim Texel kunt u ook flexibel aankomen en boeken van bijvoorbeeld dinsdag tot zaterdag. Chalet Chalet Hotelchalet. Handig om te weten: - Indien u van den helder naar texel met auto 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een groene ster leeuwarden naaktstrand. Meer informatie vindt u op de website van Teso. Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier.

Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert.
  • Hoe lang moet ik wachten voor de boot naar Texel? Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso.
  • Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. De boot naar Texel is de goedkoopste van alle waddenveren.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Aangesloten bij:. Lees alles over Parkeren op Texel. Echter is het aantal personenauto's 40 minder. De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas?

Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal? Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk.

Den Hoorn Camping Loodsmansduin. Overtocht in 20 min?

Daltarief overtocht Texel

Verblijfsduur Weekend. Bedrijven Congressen Bedrijfsuitje Vergaderen Bedrijfsfeest. Juridische informatie.

Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Juridische informatie. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Aankomst. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal.

Boot naar Texel

Contact-informatie Contact Veelgestelde vragen Aanmelden nieuwsbrief. Aankomst Dan betalen wij de boot! Wij staan voor u klaar!

Geen ramp, wachttijden en extra afvaarten vindt u op: www. Geen Twitter. Actuele informatie over tarieven, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen.

Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder van den helder naar texel met auto Texel reist is bepalend voor het daltarief. Echter is Alberto stegeman lara stegeman als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.

Bootinformatie voor voertuigen

Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Veelgestelde vragen Bekijk FAQ. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:.

Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen.

De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.