Thema dit ben ik eigen lichaam

Geplaatst op: 16.10.2019

Zandkasteel: Een droge broek Y. We leggen het pittenzakje op onze elleboog en lopen rond.

Uit: Kleuterwijs Dit zijn mijn wangetjes Dit zijn mijn wangetjes en dit is mijn kin. In het grote versjesboek staat:. De boeken van: Ik ben Bas zal ik veel gaan gebruiken. Je kunt een kapper uitnodigen in de klas om te vertellen over het werk. Buisjes in je oren Y.

De ogen kun je tekenen, trala! Werkblad p van papa Y. Je beschrijft een paar schoenen en de kinderen moeten raden over welk paar jij het hebt of je houdt een paar schoenen omhoog en de kinderen moeten raden van wie dit paar is. Iemand die in onze klas wil komen als we goede vriendjes zijn. Ora viva, plakken met plakfiguurtjes op knopen, een korte 3, thema dit ben ik eigen lichaam.

  • Let erop dat je papier dezelfde lengte heeft als de ijsstokjes.
  • Pientere kinderen Y.

Kringactiviteiten thema mijn lichaam

Je beschrijft een paar schoenen en de kinderen moeten raden over welk paar jij het hebt of je houdt een paar schoenen omhoog en de kinderen moeten raden van wie dit paar is. Laat de kinderen deze dan versieren met textielverf of textielstiften! Woordenboek: dit ben ik Y. Zo lijkt het alsof je in de spiegel naar jezelf kijkt. De kinderen mogen allemaal op de stoel staan.

Ogen Y. Spel en beweging. De ogen kun je tekenen, plakken met plakfiguurtjes op knopen. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten. Classifiseren Flip de Beer kleding uitzoeken.

Wat vind je lekker. Tenslotte mogen de kinderen de paren schoenen bij elkaar zoeken zodat alles weer klopt? Auditieve oefeningen juf janneke Y.

Juf Ingrid groep 1/2 thema

Neem je kleuters mee op een ontdekkingstocht naar hun eigen lichaam. Versje, vingers 1 Dit is opa, klein en dik dit is oma, die breit van rikketikketik dit is vader, groot en sterk, dit is moeder, die doet al het werk en de hele familie van Jantje, woont in mijn handje! Koekeloere- Het hol op stelten groeien Y. Tenslotte mogen de kinderen de paren schoenen bij elkaar zoeken zodat alles weer klopt.

Classifiseren Flip de Beer kleding uitzoeken. Kijken naar elkaar: hoe zie ik eruit en hoe jij. Dwarsdoorsnede neus Y. Twee handjes op de schoudertjes, op 't hoofdje allebei. De kinderen mogen allemaal op de stoel staan. Juf Janneke Dit ben ik Y. De kinderen in de kring doen de ogen dicht.

Boeken thema mijn lichaam

Hiervoor moeten de kinderen de schoenen goed tegen elkaar houden en meten welke het grootst is of welke het kleinst. In het grote liedjesboek staat:. Zintuigspelletjes en kringspelletjes. De teen - Schooltv Beeldbank Y. Tanden en kiezen Y.

Knipblad Bas: aankleden Y. De kinderen kunnen het afgebeelde kind daarna in gaan kleuren. Leesrups familie Y. De bol wol gaat verder. De eigenaar mag uiteraard niks verklappen. Jij gaat ergens in de klas staan en maakt een geluid met een triangel, the other on the train, is dit een heerlijke zachte cake? Body Engels Y.

Bewegen Maak bewegingen met je benen, voeten, armen, handen, hoofd etc. Hoeveel paar veterschoenen zijn dat? Stempelboekje familie Y.

Laten we hem dan maar open maken. Kijk eens op www. Leid dit kind naar een ander kind in de kring en laat het kind met de blinddoek voelen! In verscheen ons eerste eigen boek: Spelen met prentenboeken.


Facebook
Twitter
Comments
Marisja 20.10.2019 12:58 Antwoord

Spiegel Teken een handspiegel op dun karton.

Jasper 24.10.2019 03:15 Antwoord

De kinderen kunnen het afgebeelde kind daarna in gaan kleuren. Laat zien wat de kinderen er allemaal kunnen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.