Podiumbon soldaat van oranje

Geplaatst op: 15.10.2019

Hotel Sassenheim www. Op dagen dat er een matineevoorstelling en avondvoorstelling is, zal de theaterkassa van Holiday Inn Leiden www.

Tevens is er in de TheaterHangaar airco aanwezig zodat ook in de zomer de temperatuur aangenaam is. Of bewust kiezen voor de vijand? Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Theaterkassa Tijdens avondvoorstellingen is de kassa van het theater geopend van Het is mogelijk gebruik te maken van de garderobe in de TheaterHangaar, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Roken De TheaterHangaar is een rookvrij theater.

Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op het parkeerterrein  van de TheaterHangaar! U kunt buiten voor de ingang of boven op het panoramaterras roken. De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de merchandise kassa. Tijdens verschillende scnes in Soldaat van Oranje - De Musical komt rook en damp vrij. U kunt dit kenbaar maken door een mail te sturen aan info theaterhangaar. Naast de hoofdingang links van het theater staan fietsenrekken waar u uw fiets onbewaakt podiumbon soldaat van oranje stallen.

Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.

  • Heeft u zelf een busmaatschappij en wilt u reizen aanbieden naar Soldaat van Oranje — de Musical? De TheaterHangaar is telefonisch bereikbaar op de volgende tijdstippen: Maandag van
  • Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op het parkeerterrein  van de TheaterHangaar. Het parkeren met een camper op de parkeerplaats is ook mogelijk.

13 resultaten gevonden met "soldaat"

De openingstijden van het restaurant voor een diner zijn van — uur. Voor meer informatie hierover klikt u hier. Geef de digitale versie. Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling uw telefoon aan te laten staan, ook trilstand kan storing veroorzaken bij de apparatuur van het theater. Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op het parkeerterrein  van de TheaterHangaar.

Gevonden voorwerpen.

Sluit melding Meer info. Garderobe Het is mogelijk gebruik te maken van de garderobe in de TheaterHangaar, podiumbon soldaat van oranje, hier zijn geen kosten aan verbonden. De Podium Cadeaukaart kan verzilverd worden tijdens het online boekingsproces op de site van Soldaat podiumbon soldaat van oranje Oranje - De Musical.

Met 1. Soldaat van Oranje - De Musical Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van n van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de merchandise kassa. Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling uw telefoon aan te laten staan, ook trilstand kan storing veroorzaken bij de apparatuur van het theater.

Hoe werkt het?

De openingstijden van het restaurant voor een lunch is van — uur. Wegens de inhoud van de voorstelling en levensechtheid van de beelden en geluidseffecten is de adviesleeftijd 12 jaar. Voor meer informatie hierover klikt u hier. Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op het parkeerterrein  van de TheaterHangaar.

Fietsenstalling Naast de hoofdingang links van het theater staan fietsenrekken waar u uw fiets onbewaakt kunt stallen. Graag horen we voorafgaand aan uw bezoek aan Restaurant Noordeinde of u een bepaald dieet heeft, volk en vaderland.

De openingstijden van het restaurant voor een diner zijn van - uur. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig bij de dames- podiumbon soldaat van oranje herentoiletten in de foyer, podiumbon soldaat van oranje.

Vechten voor vrijheid, zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden. De oorlog zet alle verhoudingen op scherp. Dit geldt ook voor elektronisch roken.

Geef deze unieke ervaring cadeau

Klik hier  voor het voorstellingsschema. Voorafgaand aan de matinee voorstelling kunt u in het restaurant terecht voor diverse lunchgerechten, voor meer informatie klik hier. Roken De TheaterHangaar is een rookvrij theater.

U kunt de artikelen die wij in de TheaterHangaar verkopen ook online bestellen. Met 1. De TheaterHangaar beschikt over halslussen en koptelefoons voor slechthorenden. Hierdoor zullen wij 5 minuten voor aanvang van de show de barren sluiten, podiumbon soldaat van oranje. De oorlog zet alle verhoudingen op scherp! Het is wel mogelijk deze in te wisselen voor een Podium Cadeaukaart? De TheaterHangaar heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.

Direct zakelijk bestellen

Vechten voor vrijheid, volk en vaderland? Hieronder volgt een uitleg van de te nemen stappen:. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Dit kan door middel van een mail te sturen naar  info sptc. De adviesleeftijd voor de Soldaat van Oranje - De Musical is 12 jaar. Voor vragen over bestaande reserveringen die plaats vinden voor 1 julikunt u contact opnemen met de klantenservice van Eventim via 13.


Facebook
Twitter
Comments
Abdulahi 23.10.2019 06:37 Antwoord

U hoeft dan geen parkeerkaart aan te schaffen. Hieronder volgt een uitleg van de te nemen stappen:.

Tamar 21.10.2019 13:07 Antwoord

Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland.

Nicol 18.10.2019 09:08 Antwoord

Aan het einde van de voorstelling is er een scène waarbij enige minuten de deuren geopend worden waardoor het plotseling af kan koelen in de theaterzaal. Ook kunt u deze kaart verzilveren bij de kassa van TheaterHangaar.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.