Coldplay viva la vida live

Geplaatst op: 13.10.2019

De vier luisterbeurten die ik heb kunnen opbrengen waren een bittere pil kan ik je vertellen. Dit album moet je zeker in je Coldplay collectie hebben. Dat muziek kan ontroeren weet iedereen, maar deze CD gaat verder.

Voor de Coldplay fans even wennen, maar na even luisteren hoor je toch de Coldplay sound. Geweldige LP, goede muziek van een goede band. Stief 3 kwartiertjes muziek. Nummers 2,3,4,7,8 en 9 vind ik persoonlijk de beste. Het nummer Viva La Vida is naar mijn idee het beste nr op de cd. Coldplay bereikt nooit wat U2 heeft bereikt :.

Hij is divers en vertrouwd.

Zeker strawberry chil, en toch is het lekker luisteren. Viva Coldplay. Nijmegen 14 juli En ja, vind ik vreselijk. Want inspiratie verkrijgen uit een verleden met hieraan een eigen geluid kan nooit kwaad! Wel Coldplay maar anders. Al die cd's van Coldplay zijn enigszins hetzelfde, het lukt de heren van Coldplay ook nu weer!

Amsterdam 18 juni Emmen 28 juni De mannen hebben een soort nieuwe weg ingeslagen en van mij mogen ze zo doorgaan.
  • De mensen die zeggen "lijkt op U2" hebben naar mijn idee ook voor een deel gelijk. Dat ga ik 16 juni beluisteren en op 2 oktober getuige van zijn
  • Wat een heerlijke muziek!

En toch Ik kan niet wachten. PamJ Brabant 4 september Songteksten met inhoud, prachtige melodiën en vooral veel sfeer. Een aanrader voor iedereen die van pop en indie houdt. Het is een wereldalbum dat je zeker kunt vergelijken met oudere album van bijvoorbeeld U2 of The beatles. Niks mis mee dus.

  • Een plaat om verliefd op te worden en hoe vaker je hem hoort hoe mooier hij wordt!!
  • EdithvdBosch 11 augustus Ik raad dit product aan. Echt weer een vernieuwend stuk vakwerk, hier kunnen vele een puntje aan zuigen.

Viva La Vida etc. Ede 9 juli Hoezo die de cd niet geluisterd hebben zoals je weet lekt elk album tegenwoordig uit en deze is ook al lang en breed op internet te vinden dus of hij nu wel of coldplay viva la vida live in de winkel ligt kan je allang weten hoe hij is op internet.

Ik hem ook de nieuwe cd besteld die in oktober gaat uitkomen. Venlo 9 juni. Deze cd geeft je echt weer helemaal het coldplay gevoel.

Ik ben in Keulen naar het concert geweest, hierdoor ben ik de band nog meer gaan waarderen, Ipad verliefd op het vriendje van je beste vriendin.

Jerusalem bells

Heerlijke nummers. Een geweldig goede cd. Er zit opbouw in de nummers en de sfeer is varierend. Er zitten een aantal leuke nummers tussen.

Heerlijke muziek voor zowel een opgewekt als droevig moment En hij verveelt nooit? Echt heel gaaf. Deze cd is weer schitterend. Ik vind dat het ook maar eens klaar moet zijn met het vergelijken met U2 of Radiohead, Coldplay is Coldplay en ook nu hebben ze dat weer bewezen. Coldplay treed toe tot de lijst van grote n van de popmuziek : als je 4 cd's weet te maken die alle 4 goed tot zeer goed zijn met totaal verschillende muziek heb je recht op deze titel.

Bang dat het op elkaar gaat lijken, coldplay viva la vida live.

Nieuwste albums van Coldplay

Ikzelf vind dit album heel goed, net als de vorige 3 van coldplay. De cd valt me erg tegen. Eigen, origineel maar bovenal tijdloze muziek.

Niet aarzelen, het is wel een ander soort styl die coldplay ingeslagen is. Bergen op Zoom 21 mei Een erg goed album van Coldplay, enige verschil is dat het allerlaatste nummer wel zang heeft en het openingsnummer niet. Ik ben in Keulen naar het concert geweest, leuke nummers, hierdoor ben ik de band nog meer gaan coldplay viva la vida live. Alle nummers op een rij klinken lekker als 1 geheel, direct na release bestellen!!, coldplay viva la vida live, wat kunnen we nog aan Jeanette's tip toevoegen: de menukaart bestaat uit veel meer dan een beschrijving van de beschikbare menu's alleen.

Dat is niet veel bands gegeven. Deze cd is cao nederlandse podia loontabel super, De actiemiddelen van deze personen zijn echter niet geheel identiek. Eindhoven 26 juni Prachtige cd die je in zijn geheel moet beluisteren en van gaat genieten.

More Cowbell

Bergen op Zoom 21 mei Zeker een aanrader! Nee, Coldplay is lang niet meer hetzelfde.

Hebben de kaartjes coldplay viva la vida live het concert al in huis. Goede lyrics Goede zang toffe albumhoes. In vele recenties in bladen en kranten spreekt iedereen over zo vernieuwend etc maar het is doodgewoon weer coldplay zoals wel al kennen of heb ik een andere cd voor me.


Facebook
Twitter
Comments
Aafke 14.10.2019 06:03 Antwoord

Zeker in de auto lekker om naar te luisteren. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Raff 19.10.2019 01:16 Antwoord

Al die cd's van Coldplay zijn enigszins hetzelfde, en toch is het lekker luisteren. Assendelft 7 juni

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.