Zelf hanglamp maken van boomstam

Geplaatst op: 16.10.2019

Ook staande lampen tellen mee! Meer doe-het-zelf. Altijd

De kleinere cirkel is bevestigd aan het plafondplateau welke is voorzien van een backlight. Als u dit elektra buis M10 gebruikt boor dan een gat in de boomstam van 10of 12 mm met een lange speedboor van 10 of 12 van 40 cm lang of als het blok minder hoog is als 15 cm met een kortere speedboor zie bron2 Als u dit heeft gedaan dan kunt u het elektra buis vast zetten met een M10 moer aan de bovenkant en aan de onder kant LET OP: dit zijn niet normale M10 moeren je hebt hier speciaal de M10 lampen draad moeren voor nodig zie bron 3.

Eigenlijk is dit de eenvoudigste lamp om te maken en tevens past hij in elk interieur! Een week   Gisteren   3. Met ophangketting naar keuze!

Je last of laat lassen een goeie ijzerboor van 8 mm op een draadeind van 6 mm of eventueel 2 of 3 draadeinden, zelf hanglamp maken van boomstam.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. U kiest, wij maken op maat uw lamp? Elke lamp is uniek en ze zijn Het hout is hardhout en mooi donker bruin van kleur.

  • Driftwood Boomstam lamp De combinatie van een op unieke wijze door de natuur verweerd hout, zwart robuust strijkijzersnoer en chromen afwerking maakt deze
  • Ook kan u een keuze maken in het aantal…. Een staande lamp van sloophout maken is natuurlijk ook helemaal gaaf!

Volg Houtvision

Boomstam lamp hanglamp touwlamp boomlamp hout houtenlamp Schitterende hanglamp! Gebruikt Gebruikt   Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Hierdoor wordt het plafond egaal verlicht. Registreer hier.

  • Altijd   Doe-het-zelf een lamp van Sloophout Houtvision heeft gaaf gebruikt sloophout om zelf een gave lamp mee te maken.
  • Veel klus plezier toegewenst! Plaats reactie.

Nu kunt u de draad zo door de holte van de elektrabuis heen steken! Boomstam voor kinderkamer Boomstam voor kinderkamer, lampje in t vogelhuisje is op batterijen.

Wij hebben exclusieve, stoere en erg mooie en Waar wil je een lamp van maken. Mooie exclusieve oud teak houten vloerlamp, drijfhout Orginele zelf hanglamp maken van boomstam oud teak hout gemaakte vloerlamp. Boomstam Hanglamp Eigenlijk is dit de eenvoudigste lamp om te maken en tevens past hij in elk interieur.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Weet jij het antwoord?

Deze unieke hanglamp verlicht aan de onderzijde maar ook aan de bovenzijde. Goedkoop houten lampenvoet exclusieve stoere boomstam lampen Boomstam lampenvoet, wij verwerken en gebruiken alleen duurzaam verkregen houtsoorten. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Als dit is gemonteerd dan kun je zelf hanglamp maken van boomstam een elektra snoer door de draadeind heen een snoer van de ene kant naar de andere kant doorvoeren. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Waarom zou de verf van de Action van mindere kwaliteit zijn dan bijvoorbeeld Flexa! Met ophangketting naar keuze. Van den Heuvel Verlichting?

Inspiratie

Populaire vragen in deze categorie. Aan te raden is om hier voor een platte eurostekker of een gerandaarde stekker te gebruiken ook al gebruikt u geen geaard snoer, maar deze stekkers passen in alle stopcontacten.

Stoere boomstam tafellamp! Gebruik dan vmvk. Het makkelijkste is om de lamp te maken met elektra buis M10 zie bron1.

Het zijn stukken versteend…. Tevens hebben ze een wand en de vloer bekleed met Kaasplanken. Kom kijken in onze showroom…. Boomstam lamp, vintage, Zhuyin). Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw ? Aangeboden sinds Vandaag   1. Registreer hier, zelf hanglamp maken van boomstam. Hangt natuurlijk af van de lengte van de stam.

Of bedoeld je dat je een gat wil boren over de lengte van de stam? Heel Marktplaats 76 resultaten voor 'boomstam lamp hout'. Er bestaan lange hout boren van een mm.

Een klant van ons is zeer creatief geweest met het maken van een bijzondere lamp van bijzonder sloophout: namelijk echte oude Kaasplanken.

Wand lamp van boomstam Wandlamp van hout hoogte 75 cm incl kap doe een leuk bod en kom hem halen. BVA Auctions B. Alles direct uit eigen voorraad leverbaar. Plaats antwoord.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.