Huis te koop noordstraat tilburg

Geplaatst op: 13.10.2019

Zoeken naar: Zoeken. E-mail adres Code.

Het prachtige beeld dat u krijgt als u het stadscentrum van Tilburg binnenkomt en ineens voor de villa staat, met het mooie hekwerk en de unieke gevel. De woning is een mix van mooie ouderwetse kenmerken en moderniteiten.

Ze laten goed zien hoe je hier als modern gezin kunt wonen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Aan de linkerzijde vindt u toiletgroepen en is er een berging met zolder.

Broekhovenseweg In het populaire Dwaalgebied van Tilburg staat dit keurig bijgehouden herenhuis uit de jaren

Kijk eens naar die keuken. U ontvangt de brochure per email. Indeling Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 8 Aantal badkamers 3 Aantal woonlagen 3? Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, en helemaal niet slecht.

In de tweede keuken vindt u de deur naar de kelder. Wie biedt.

Samenvatting

Wie biedt? Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Dat begrijpen wij heel goed! De woonoppervlakte is vierkante meter.

De kamers hebben allen mooie plafonds, deels open haarden en hoge kozijnen met grote ramen.

Genoemd naar de beeldjes in de entree. Niet vanwege Wat dacht je van een eigen kantoor in een huis te koop noordstraat tilburg villa. Deze woning neemt je zelfs mee naar verschillende tijdperken. Eigenlijk mogen we niet klagen, maar een b Mariastraat De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Ook zo benieuwd hoe het er vanbinnen uitziet.

Langestraat 11 02

Aan de achterzijde zijn twee grote en nieuwe ruimten: de balzaal en de Orangerie. Optimaal Meest gekozen Voor analyse, social media, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties. De villa van vierkante meter heeft drie voordeuren.

Foto's: Funda.

Zo vind je er n of meerdere 19 augustus Dit pittoreske huisje vind je vlakbij de Emmapassage? Wachtwoord vergeten. Aan de linkerzijde vindt u toiletgroepen en is er een berging met zolder.

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm.

In wordt het hofleverancier en in krijgt het het Koninklijk Wapen. Indeling Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 8 Aantal badkamers 3 Aantal woonlagen 3. Peperduur, maar weer heel leuk om te zien hoe deze parel met drie voordeuren al die jaren is onderhouden. Gluur je mee?

Deze is nu in gebruik als kantoor.

Broekhovenseweg Al heeft dit huis wel 22 kamers, dus het is mogelijk…, huis te koop noordstraat tilburg. Via Paul Makelaardij natuurlijk. Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. Kijk eens naar die keuken. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Het huis is heel modern ingericht en heeft lekker veel ruimte? Deze woning neemt je zelfs mee naar verschillende tijdperken.

Jullie kunnen er wat van als het om mooie huizen gaat.

Nieuwlandstraat 15

Bredaseweg Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Naar Instagram.

Deze woning neemt je zelfs mee naar verschillende tijdperken! Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Deze is nu in gebruik als kantoor.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.