Een hond leren tekenen in stappen

Geplaatst op: 15.10.2019

Probeer dan aan de hand van de volgende stappen zelf een hond te tekenen. Probeer dan je kameraad in zijn eigen omgeving na te tekenen. Schets de rest van het lichaam met dezelfde zachte, korte streepjes voor een harig uiterlijk.

Schets de omtrek van een hoofd en lichaam. Direct uit de losse pols een hond tekenen is lastig, maar het wordt een stuk makkelijker als je de hond opdeelt in stukjes. Je eigen hond is namelijk meestal de leukste, schattigste, ondeugendste en liefste hond die er is! Hoe teken je een hond? Hoe teken je een hond, stap voor stap?

Je kunt beginnen met de voorpoten om er zo voor te zorgen dat er een goede lengte wordt aangehouden. Hoe teken je een hond stap voor stap. Schets de omtrek van een hoofd en lichaam! Het leukste is natuurlijk om je eigen hond te tekenen. Verras me.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is! Heb je de hondjes uit de afbeelding hierboven getekend, bekijk dan de filmpjes hieronder om nog meer manieren om een hondje te tekenen te leren.
  • Ja Nee.
  • Gerelateerde artikelen. Laat de achterpoten korter lijken, want die zijn gebogen als hij zit.

Verschillende rassen

Kijk goed naar de gezichtsuitdrukking en emotie van je hond en probeer dit op papier te zetten. In dit plaatje wijst de staart naar boven. Verfijn de tekening van het gezicht en oren door hier en daar zachte, kleine streepjes te zetten zodat de puppy er zacht uit ziet. Verschillende rassen Met verschillende rassen is het soms moeilijk om een keuze te maken welke je wilt tekenen.

Schets de omtrek van een hoofd en lichaam. Want welk ras is nou het leukste om te tekenen? Van staart tot mond, hoe teken je een hond?

Basisvormen zijn namelijk nooit moeilijk om te tekenen. Wil je graag je eigen hond tekenen. Duitse herders zijn gehoorzaam en slim. Vergeet uiteraard niet om de staart te tekenen. Wil je een stoere bulldog leren tekenen, kleine streepjes te zetten zodat de puppy er zacht uit ziet.

Chihuahua De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is! Je kunt beginnen met de voorpoten om er zo voor te zorgen dat er een goede lengte wordt aangehouden. Je kunt zachte gebogen lijnen gebruiken om de puppy er zacht en harig uit te laten zien.

De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is. De kop van een hond is karakteristiek per soort. Schets de rest van het lichaam met dezelfde zachte, korte streepjes voor een harig uiterlijk. De ene heeft een lange nek, de ander helemaal geen nek.

Hoe teken je een hond.

Over Hoe teken je een hond

Heb je de hondjes uit de afbeelding hierboven getekend, bekijk dan de filmpjes hieronder om nog meer manieren om een hondje te tekenen te leren. Hoe teken je een hond stap voor stap? Gebruik een ovaal voor het lijf, maak de achterkant iets dikker. Kijk goed naar de gezichtsuitdrukking en emotie van je hond en probeer dit op papier te zetten.

Honden tekenen is leuk om te doen.

Mooiste plekken frankrijk kust me. Best simpel toch, een hond leren tekenen in stappen. Vergeet uiteraard niet om de staart te tekenen. Reden genoeg dus om deze trouwe kameraad te tekenen. Hoewel de hond erg klein is, kunnen ze toch fel naar andere honden zijn.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Teken je hond in zijn eigen omgeving

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? De hondjes die je in het voorbeeld hierboven hebt leren tekenen waren vrij schattig. Verfijn de tekening van het gezicht en oren door hier en daar zachte, kleine streepjes te zetten zodat de puppy er zacht uit ziet.

Om te beginnen kan je je natuurlijk ook richten op de meest bekende of populaire rassen. Aan dit artikel hebben 48 mensen bijgedragen, iedere hond kent eigen kenmerken en moet dus anders getekend worden. Van herdershond tot poedel, waarvan een aantal anoniem.


Facebook
Twitter
Comments
Stach 17.10.2019 21:05 Antwoord

Het is goed om hierbij te starten met de romp of de buik. Met verschillende rassen is het soms moeilijk om een keuze te maken welke je wilt tekenen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.