Chinese ambassade den haag telefoonnummer

Geplaatst op: 13.10.2019

Of heb je vragen over het aanvragen van een visum voor China? Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Chinese Ambassade in Den Haag.

Voor het aanvragen van het reguliere visum voor China dient u uw paspoort op te sturen samen met de formulieren die u na de aanvraag van ons ontvangt. U kan voor het visum China kiezen tussen twee varianten. Het visum China is geldig voor een zakelijke of toeristische doeleinden. Je komt niet in aanmerking voor een transit visum als je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar China vliegt en dan weer vanuit China terug naar Amsterdam. Op deze pagina kun je alles lezen over het aanvragen van een visum voor China, legalisatie van documenten en nog veel meer.

Reisschema; vermeld wat je elke dag van plan bent te gaan doen. Kies uit: Groepsreizen Individuele rondreizen Singlereizen Reizen op maat.

Je kunt in de reacties hieronder tips of vragen achterlaten. De geldigheid van het visum China  is 90 dagen waarvan u er maximaal 30 dagen van in China mag verblijven. Visum China. Voor het aanvragen van het reguliere visum voor China dient u uw paspoort op te sturen gefeliciteerd met jullie verloving tekst met de formulieren chinese ambassade den haag telefoonnummer u na de aanvraag van ons ontvangt.

Natuurlijk heb je een aantal documenten nodig voor de aanvraag: Nederlands paspoort of een paspoort met een Nederlandse verblijfsvergunning. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat u ermee instemt, chinese ambassade den haag telefoonnummer.

1 – Toeristenvisum ( L – Visum):

Notificaties van blogberichten Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen in China? U zal dan een regulier visum voor China moeten aanvragen. Wij weten hier alles van en willen dit proces voor jou makkelijker maken door alles duidelijk op een rij te zetten! Je zult ook een bankafschrift met de laatste bijschrijving van je pensioen moeten aanleveren. Volg me op Social Media!

  • Deze dienen allen al geboekt te zijn voor uw reis, dit wordt ook gecontroleerd door de Chinese overheid.
  • Het  E-visum voor China  is maximaal 21 dagen geldig en hierbij dient u met minimaal twee personen te reizen die samen Chine betreden en weer verlaten. Visum China.

Of heb je vragen over het aanvragen van een visum voor China. Dit geld voor reizen met een zakelijk en toeristisch karakter. Het visum China is geldig voor een zakelijke of toeristische doeleinden. Dit moet na binnenkomst omgezet worden in een tijdelijke verblijfsvergunning Residence Permit. Op de foto staat een Chinees chinese ambassade den haag telefoonnummer Geopend van maandag tot vrijdag Consulaire diensten: tot Vragen per telefoon: tot en tot Volg me op Social Media?

De visumvereisten

Bij de Chinese ambassade kun je uitsluitend terecht voor de legalisatie van documenten. Ok Privacy policy. Het visum aanvragen Vraag het visum niet eerder dan 3 maanden voor de geplande reis aan, want na afgifte van het visum moet je binnen 90 dagen China binnenkomen.

Volg me op Social Media. De data daarvan moeten overeenkomen met de data van de gegevens die je opgeeft voor het verblijf. Als je op reis naar China gaat heb je in bijna alle gevallen een visum nodig.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om China te bezoeken zonder voor vertrek een visum aan te moeten vragen, chinese ambassade den haag telefoonnummer. Tegenwoordig vereisen veel Chinese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

Steden in China

Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van China in Nederland. Je kunt het  visumformulier  hier downloaden. Volg me op Instagram!

Natuurlijk heb je een aantal documenten nodig voor de aanvraag:. Geopend van maandag tot vrijdag Consulaire diensten: tot Vragen per telefoon: tot en tot Kapsel boven lang achter kort visum China is geldig voor een zakelijke of toeristische doeleinden.

Het Visum China kunt u online aanvragen, chinese ambassade den haag telefoonnummer. Het aanvragen van dat visum is nogal omslachtig daar staan de Chinezen tenslotte bekend om; waarom makkelijk doen als het moeilijk kan….

De rest van de informatie sommen we hieronder voor je op. Op deze pagina kun je alles lezen over het aanvragen van een visum voor China, legalisatie van documenten en nog veel meer. Natuurlijk heb je een aantal documenten nodig voor de aanvraag: Chinese ambassade den haag telefoonnummer paspoort of een paspoort met een Nederlandse verblijfsvergunning.

Ambassade en consulaten van Nederland in China

Wil je als toerist China bezoeken dan is het verplicht om een Chinees L-visum aan te vragen voordat je het land betreedt. Deze documenten worden niet allemaal direct geaccepteerd en hebben soms een legalisatie authentication nodig van de Chinese ambassade in Nederland.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om China te bezoeken zonder voor vertrek een visum aan te moeten vragen. Dit overzicht gaat over het aanvragen van een toeristenvisum.

U kan voor het visum China kiezen tussen twee varianten. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Chinese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. Het  E-visum voor China  is maximaal 21 dagen geldig en hierbij dient chinese ambassade den haag telefoonnummer met minimaal twee personen te reizen die samen Chine betreden en weer verlaten.


Facebook
Twitter
Comments
Adnane 16.10.2019 23:01 Antwoord

U zal het visum per Fedex koerier thuisbezorgt krijgen. Reizen naar Xinjiang Voor de provincie Xinjiang gelden daarnaast nog bepaalde extra vereiste documenten: Een uitnodiging Visa Notification van de lokale, Chinese reisagent Het gehele reisschema en -programma van de lokale Chinese reisagent Een recente kopie van je bankafschrift.

Meryem 15.10.2019 01:04 Antwoord

Dit visum wordt normaal gesproken afgegeven voor maximaal dagen verblijf na het betreden van China. Het  E-visum voor China  is maximaal 21 dagen geldig en hierbij dient u met minimaal twee personen te reizen die samen Chine betreden en weer verlaten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.