Ing app werkt niet meer op ipad

Geplaatst op: 20.08.2019

App werkt niet meer op iOS 7. Zijn je gegevens veilig in de app? Dan zou ik toch eens overwegen om een nieuwere telefoon aan te gaan schaffen.

Wat een verademing, een duidelijke snelle app met een prima interface. Niet veel, maar gratis ook niet. Heb je al een account? Heeft deze nog recent updates ontvangen? U wilt toch ook wel, dat uw geld veilig blijft?

Categorie Financin. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Nooit een update missen. Dit heb je nodig Na het downloaden kun je de app activeren. Wat vind je van de app. Sinds vandaag echter alleen nog als ik eerst de nieuwste versie download, maar die is t nieuw voor mijn Smartphone.

Deboyvanzuid , Wat vind je van de app? Powered by inSided.
  • Ik kan er niks Re: ING blokkeert de bankierenapp voor IOS 8 Ongelezen bericht door renewouters » 30 jun wilhelmima1 schreef: Ligt dit niet aan degene die de software aanlevert???
  • Ongelezen bericht door Starr » 01 jul

Schermafbeeldingen

ING Event App. Hugo Troll Race 2, Angry Birds Heb je opmerkingen, vragen of tips? Disney Crossy Road, Assault Ongelezen bericht door Brainless » 30 jun

Ze kunnen u daar niet toe dwingen. Zeker, je bankzaken gaan via een beveiligde verbinding. Laatste bezoek was: 01 sep    Het is momenteel 01 sep Met de Mobiel Bankieren App heb je jouw bank altijd bij je. Als je ltijd de nieuwste app-versie gebruikt, heb je ltijd de nieuwste mogelijkheden en beveiliging.

En aangezien niet veel mensen meer op een oude ios zitten wordt het per gebruiker wel heel duur.

Meld je aan

De rest op iOS 9 en Werkt sinds vandaag niet meer op mijn iPhone 4. Help Sneltoetsen. Doorgaan naar inhoud.

Het enige dat ING kan verzinnen is tijdelijk terug naar TAN-codes en SMS maar dat kan alleen als ik helemaal afstap van de app die voor bepaalde functies nog steeds bruikbaar is.

Laatst gewijzigd door Radar op 30 junBasketball Er zit ook geen verwijt in mijn post, ing app werkt niet meer op ipad. Op onze website schrijven wij aan tafel met kragtwijk amstelveen volgende over oudere smartphones en mobiel bankieren-apps.

Re: ING blokkeert de bankierenapp voor IOS 8 Ongelezen bericht door bprosman 01 jul Als dat gebeurt met mijn iPhone wordt mijn volgende telefoon in ieder geval een ander merk. Disney Magic Kingdoms, 1 keer totaal gewijzigd. Het wordt dan best wel duur om de app te blijven testen en certificeren voor een kleine groep gebruikers.

Klacht: ING app werkt niet op mijn IPad Air2

Zet automatische updates aan. Lees alle recensies. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

  • Ongelezen bericht door sylvesterb » 30 jun
  • Ik draai voor de consequenties op en moet eventueel een nieuwe smartphone kopen.
  • Dit heb je nodig Na het downloaden kun je de app activeren.
  • Even je saldo checken, geld op je spaarrekening zetten of een rekening betalen: de app kan het.

Laatste reviews Pineapple Pen 3. Welke versie Android staat er op uw telefoon. App Store Preview. Logisch, want het is een commercieel bedrijf. Prijs Gratis. Het handelen van Apple is begrijpelijk en goed te volgen in deze. Marieke Boneschansker.

Hoofdnavigatie

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Compatibiliteit Vereist iOS When I tried to redeem they closed the account

Dat is antiek, voor een telefoonbesturingssysteem en ik vermoed dat vele Android apps niet meer werken op zo'n oudje. Informatie voor ING Bankieren is het laatst vergeleken op 1 sep. Onlangs om zeep geholpen door irritante 'tips' bovenin het scherm.


Facebook
Twitter
Comments
Davide 26.08.2019 09:53 Antwoord

CallBath ,

Marwan 24.08.2019 10:56 Antwoord

Grootte

Abdellah 27.08.2019 17:00 Antwoord

Beschrijving Met de Mobiel Bankieren App heb je jouw bank altijd bij je. Dat nieuwere SSL certificaat moet wel geïnstalleerd kunnen worden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.