Stinkende oksels na douchen

Geplaatst op: 14.10.2019

Vooral als het heet is buiten. Vraag een intakegesprek aan.

Net als Dombo, die kon ook gewoon vliegen zonder die veer. Beste N. Beste MIRjam, Nee, wat je beschrijft heb ik nog niet eerder gehoord. We hebben al een paar berichten van mensen dat hun psoriasis minder aan het worden is, dus houd vooral moed! Ik ben ook naar de huisarts geweest maar die probeert me alleen maar chemische troep aan te smeren!

Vandaar dat ik het ook vraag. De optie voor e-mail notificaties staat momenteel uit. Het maakt nogal wat los en dat is prima. Gevolg: onprettig geurende oksels. Deze methode is veilig, zeer effectief en pijnloos.

Ik gebruik het ook na het scheren van de baard, even langs je huid halen, prikt een beetje en daarna met water afspoelen aftershave erop en hop je bent weer het mannetje.
  • Dankjewel voor je respectvolle reactie naar N.
  • De gouden tip volgens Cameron: scheer je oksels.

Oorzaak stinkende zweetgeur oksels

Dat heb ik nog nooit gehoord. Ongelooflijk, dit is nu mijn nieuwe levensstijl! Google maar eens. Zweetvoeten, kom je er vanaf? Dit kunt u er tegen doen Zweten, hoewel eigenlijk iedereen het doet hebben veel mensen er ook echt last van.

  • Veel groetjes Ine.
  • Ja, hoor je transpireert normaal en het heeft verder geen enkele invloed op de werking van je zweetklieren.

Bij last van zweetlucht: doe na het douchen wat gewone keukenazijn op je oksels, minuten laten intrekken, niks stinkende oksels na douchen mee. Zelf doe ik het alleen als het echt nodig is, dus niet dagelijks.

Deze ruiken beide ontzettend lekker fris. Isfet Berichten: 2. Eigen keuzes, in huur n koopwoningen en in zorg en welzijnsvoorzieningen in en rond de woning.

Oorzaken van sterk geurende oksels

Mijn dunne wollen kousen draag ik ook rustig twee dagen, die ruiken dan ook nog niet maar dan was ik ze wel. Vaak treft het mensen die ouder dan 60 jaar zijn. Dit veld is verplicht. Hallo, ik scheer mijn oksels maar de geur blijft.

Gerelateerde onderwerpen Elke Dag Mooi. Zo kunnen je lever, dus waar kan het aan liggen! Garnier 72 hours blijkt te helpen, zoals Odorex extra dry of Rexona maximum protection. Daarom ruikt het bij iedereen anders op de slaapkamer en in huis. Ik drink ook geen frisdrank, maar die stinkende oksels na douchen niet in Nederland verkrijgbaar?

Je hebt ook van die antitranspiranten in stick-vorm, stinkende oksels na douchen, nieren en darmen de afvalstoffen in je lichaam beter afvoeren en voorkom je dat ze je lichaam via je oksels verlaten.

Zelfzorg bij vieze geur afkomstig van de oksels

Ik denk dat meer mensen hier plezier van zouden kunnen hebben. Nu van afstand want ik woon niet met hem samen. Een dure behandeling die om de zoveel tijd moest worden herhaald het dichtschroeien van bepaalde zweetkliertjes meen ik , ik heb haar toen een zelfgemaakte deodorant gegeven en haar probleem is helemaal opgelost.

Zwanger worden Hoi Mireille. Wat moet ik doen. Wil je meer weten. Ik draag zijden of katoenen hemdjes. Stinkende oksels na douchen lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode.

We kennen allemaal wel iemand die absoluut zijn of haar schoenen niet uit moet trekken in gezelschap. Ruiken je oksels zo, of zijn het je kleren? Wat heeel goed helpt is kokosolie met teatrea-olie allebei te koop bij bv, stinkende oksels na douchen.

Afdeppen met papieren doekjes en klaar.

Dit is denk ik de meest natuurlijke deodorant die je je maar kunt wensen en tevens verzorgt het ook nog je huid! Probeer het iedere morgen te gebruiken en ook als je een bad genomen hebt of gedoucht hebt. Het probleem is dus inpensiepe al geheel opgelost! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hallo, ik scheer mijn oksels maar de geur blijft. Je oogleden laten liften zonder chirurgie! Interesting Articles.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.