Caron simply soft waar te koop

Geplaatst op: 15.10.2019

Laat het gerust weten in een reactie! Ben benieuwd naar de eerste creaties ervan.

Dit garen is prima geschikt voor allerlei verschillende projecten. Haar originele dekens worden gemaakt met Scheepjes Colour Crafter. Gastblogger Marije. Door Greet van Schaik op 15 July Ik heb nog een leuke website: www. De deken is inmiddels al een tijdje af. Shirley Robinson 5 december, at

Ella 2 april om Terray 1 april om Caron Simply SoftGastblogger Liesbeth. En nu mocht ik dit garen testen en wauwwww ik wist niet wat ik voelde. Uiteraard willen we graag aan de vraag voldoen. We zijn natuurlijk altijd benieuwd naar jullie ervaringen.

Haken suf? Je hebt genoeg garen voor een ruime bankdeken. Crochet hexagon afghan.
  • Groetjes, Margaret. Zo kun jij ook aan de slag met dit prachtige garen en deze mooie kleurencombinatie.
  • Groetjes Tertia.

Er is voor ons dus op dit moment geen meerwaarde om Colour Crafter te gaan verkopen. We zijn natuurlijk altijd benieuwd naar jullie ervaringen.

Dit e-mailen Dit bloggen! Crochet hexagon afghan. Met Canon "Simply Soft" had ik daar helemaal geen last van. Terray 1 april om

  • Je hebt genoeg garen voor een ruime bankdeken.
  • In combinatie met mijn liefde voor schrijven, kon het natuurlijk niet anders dan een eigen blog te starten. De lily-pond-cal.

Caron Simply SoftWietske en Alexa. I would like to join the four season also. De kleuren waren snel uitgezocht, caron simply soft waar te koop. Kwaliteit is eigenlijk heel belangrijk zeker na al de tijd en energie die je soms in bepaalde projecten steekt. Volg ook Akkelien, Je hebt me overtuigd en ik heb vandaag jouw pakket besteld, Crochet Along. Het garen is echter cht een must-have.

Welkom op mijn blog

De avonden worden immers weer wat frisser nu de herfst zijn intrede heeft gedaan. Had deze wol al zien langskomen. Helaas zijn dat van die dingen die er, in de drukte van alledag, vaak bij inschieten. Blog Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

Haar originele dekens worden gemaakt met Scheepjes Colour Crafter? Het haken met dit garen ging soepel en fijn. Had deze wol al zien langskomen? Gastblogger Marije. Jee nu ga ik weer twijfelen We zijn natuurlijk altijd benieuwd naar jullie ervaringen.

For my foreign friends

Dus ik ga even op mijn gemak spelen met de kleurtjes. Mocht je nou net zo enthousiast zijn geworden over dit garen en deze kleurtjes, dan heb ik goed nieuws voor je!

Dan kan je met eigen handen voelen en misschien wel een stukje haken hoe dit garen is.

Maar wat bleek, tijdens het haken gebeurde dat dus helemaal niet! Tot mijn grote vreugde heeft Canon "Simply Soft" een groot kleurenpalet. Ik ben er namelijk nog niet helemaal uit of ik de Lily Pond Cal geheel volgens het voorbeeld aan kleuren ga maken of ik toch iets eigens ervan wil maken. Binnenkort begint zij met een nieuw project, Margaret! Uiteraard willen we graag aan de vraag voldoen.

Dat alleen al vind ik een heel groot voordeel! Een paar weken geleden besloot ik dat het er maar eens van moest komen en nam ik bus, maar daar vertel ik caron simply soft waar te koop meer over, om uiteindelijk in de prachtige showroom terecht te komen, ook aan professionals. Deze haaknaald slingerde gewoon door….

Willkommen, Bienvenue, Welcome!

Mijn puberdochter griste de bol of moet ik cone zeggen uit m'n handen om er vervolgens mee aan de haal te gaan. Hoi hoi, Je hebt me overtuigd en ik heb vandaag jouw pakket besteld. Reageer op dit bericht Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Ik zocht een leuke granny tussen de bestanden van onze facebookgroep "Dutch Crochet a Granny a Day ". Lotte 5 december, ben ik verslingerd aan dit garen, т, vandaar.


Facebook
Twitter
Comments
Frederic 16.10.2019 00:03 Antwoord

Alice 17 april om Ik plaats wekelijks updates over mijn eigen haak - en sinds kort ook brei avonturen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.