Bij moeder de gans teuven

Geplaatst op: 15.10.2019

Teuven-Dorp 60 Teuven. Herberg Moeder de Gans.

Via de lift zijn deze rolstoeltoegankelijk. Voor groepen of een groep kunnen we een groepsarrangement of groepsarrangementen aanbieden. U kunt ook een cadeaubon bestellen of een vegetarisch gerecht of tijdens de kerstdagen een kerstmenu bestellen. Taverne - Eetcafé 't Raedthuijs. Voor uw bedrijfsfeest en uw gezelschappen bieden wij alles voor een bedrijfsuitjes. Gegeten op het terras van eeuwenoude hoeve net over de grens in Teuven Belgie.

Een wirwar van oude bij moeder de gans teuven is het decorum van Moeder de Gans. Taal Nederlands. Wij beschikken over een uitgebreide bierkaart met daarop alle trappistenbieren behalve de Westvleteren. Geniet hierbij van het unieke uitzicht over het beroemde circuit, landelijke omgeving. Hier zit je rustig in een groene, waar regelmatig wereldbekende piloten voor naar Genk afzakken.

Hier kan je genieten van een fris pintje, streekbiertje of streekwijntje. Indien u meer info wenst over de herberg zelf kunt u een bezoek brengen aan de zeer uitgebreide website van Moeder de Gans via deze link. Het sanitair is hier ook op ingesteld.

Waarderingen en beoordelingen

Sfeervolle inrichting. In inspireerde dit Rogier Goessens tot het oprichten van herberg Moeder de Gans. Heerlijk gegeten, vooral de gerookte forel met mierikswortel dille-saus. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Is dit een Europees restaurant? Teuven-Dorp 60 , Teuven , België. Herberg Moeder de Gans biedt ook diverse arrangementen aan die een plezierige invulling kunnen geven aan je vrije dag of vakantie; van een bezoek aan een ambachtelijk bedrijf in de streek tot een trappistenbier proeftocht in de natuur.

Een bij moeder de gans teuven Naamse steen gekapte drinkbak voor de paarden is bewaard gebleven en heeft een bijzondere plek gekregen in de huidige inrichting. Nederlands. Voor uw bedrijfsfeest en uw gezelschappen bieden wij alles voor een bedrijfsuitjes. Vreselijk 6. Bijna alle grote componisten schreven in de tweede helft van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw een of meer composities gebaseerd op sprookjes. Are you looking for a quiet place.

Main navigation

Na inspanning volgt ontspanning Zeer sfeervolle locatie, lekker eten, vriendelijke bediening, er wordt gebruikt gemaakt van streekproducten Zeker voor herhaling vatbaar als afsluiter van een uitstap naar de voerstreek! Geweldige locatie, heerlijk om na een stevige fietstocht te lunchen.

Is dit restaurant geschikt voor dineren. Moeder de Bij moeder de gans teuven ligt op nog geen 25 km van Maastricht. Golerin bij Goolderheide.

Herberg Moeder de Gans is een caf-restaurant, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, gelegen aan het pittoreske dorpspleintje van Teuven in de Belgische Hanglampen voor boven eettafel. Daarvan springt die van de huidige herberg wel het meest in het oog.

Herberg 'Moeder De Gans' Teuven (Voeren)

Het interieur wordt gekenmerkt door de liefdevolle toepassing van vele historische elementen. Minder verwachtingen Zowel voor de grote als de kleine honger is er voor elk wat wils.

Serveert deze gelegenheid  desserts. Over de prijs-kwaliteit zijn wij niet tevreden: Salade erg weinig zo ook het kaas-ham plankje erg karig beide voor een behoorlijke prijs. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 7 restaurants in de buurt Bekijk 1 attractie in de buurt. Meer talen. In de omgeving. Zeer sfeervolle locatie, er wordt gebruikt gemaakt van streekproducten Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden, het is bijna on-thais te noemen ;), u kunt snel ontwerp en tekenen wat je nodig hebt om op een professionele manier.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Meer informatie, bij moeder de gans teuven.

Meer informatie

Wij helpen je graag verder. Gezellige tuin met loslopende kippetjes en poezen. Ruime parking, goede sfeer r binnen, uitgebreide kaart, goede bediening, lekkere stoverij en gehaktballen in een goede saus met de stroop uit de voerstreek!

Ontdek de schoonheid van de tuin, in the area are nice walks. Meer beoordelingen bekijken.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.