Stuk uit youtube film knippen

Geplaatst op: 11.10.2019

Hoera, je account is nu geactiveerd! Helaas werkt EmbedPlus niet meer. In een ppt presentatie hoef je het niet geknipt op te laden.

Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube. Op deze site tref je maar liefst 20 tools waarmee video's zijn te bewerken. Gebruikersnaam: E-mail:. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.

BV: mijn-domeinnaam. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Ik krijg het gehele filmpje en niet een deel en ik heb alle stappen gevolgd? Dus met andere woorden: ik wil het filmpje tonen via stuk uit youtube film knippen link in een Facebook bericht, zodat je de 'link' op een later tijdstip kunt gebruiken. Als ik naar embedplus surf krijg ik een site met heel veel engelse info, stuk uit youtube film knippen. Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, maar dat men dan alleen het filmpje kan zien. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Sla het bestand op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Vet op het net met Ketnet: filmpjes rond mediawijsheid. Feedback verzenden over
  • Lees meer op Privacyverklaring.

Youtube filmpje downloaden en lokaal opslaan

Helaas werkt EmbedPlus niet meer. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio Klik op het tabblad Optimalisaties   Inkorten. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Filmpje inkorten lukt prima, maar er is geen geluid?

Kopieer dit adres.

  • Je kunt op elk gewenst moment op Alles wissen klikken om je wijzigingen te annuleren.
  • Klik dan hier!

Plaats een vinkje bij Vanaf en stel een tijd in minuten:seconden. Kopieer dit adres. Je kunt het in ppt zelf instellen, stuk uit youtube film knippen.

Je hoeft een video niet opnieuw te uploaden om deze in te korten. Als het filmpje ingekorte filmpje is gegenereerd lijkt het alsof de tijdsweergave bij 0 seconden begint.

Verder lezen

Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube. Was dit nuttig? Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment. Je kunt ook de link kopiren uit de adresbalk van je browser. De tijdsinstellingen zijn mijns inziens opgeslagen bij Embed-plus!

Video's en video-instellingen bewerken Uploads op mobiele apparaten verbeteren met optimalisaties De audiotrack van je video ruilen Geclaimde nummers uit video's verwijderen Muziek dowloaden uit de Audiobibliotheek Je video's inkorten Je video's vervagen. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten. Een duidelijke handleiding voor het gebruik van ' TubeChop ' vind je op het edublog van Herman van Schie:, stuk uit youtube film knippen. We zetten hiervoor Tube Chop in.

Het videobewerkingsprogramma openen

Stap 1: Zoek een geschikte video op YouTube. Kortom, je kunt het zo gebruiken. Ja, ik geef toestemming. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Selecteer Bewerken naast de video die je wilt bewerken.

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Heeft u de handleidingen van ICT-idee liever op papier. Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met stuk uit youtube film knippen afspelen van video's oplossen Betalen om films, en het zou toch zonde zijn als niet iedereen iets opschrijft.

Het betreft helaas geen youtube filmpjes. In pricipe is elk template geschikt. Je krijgt een HTML-code die je kunt gebruiken om het filmpje te integreren. Precies waar ik naar op zoek was. In dat geval zou ik er voor kiezen om de Youtubefilmpjes te downloaden naar je eigen pc met bv, stuk uit youtube film knippen.

Anoniem 5 mei om Het enige dat je hier voor nodig hebt is de code waarmee je het fragment op een website of weblog kunt insluiten?

Page content

Video's en video-instellingen bewerken Uploads op mobiele apparaten verbeteren met optimalisaties De audiotrack van je video ruilen Geclaimde nummers uit video's verwijderen Muziek dowloaden uit de Audiobibliotheek Je video's inkorten Je video's vervagen.

Via:  het webblog van André Manssen. Klik op Gereed. De 'link' die hier wordt genoemd, zou ik ergens opslaan.

Het betreffende filmpje is nogal lang, stuk uit youtube film knippen, dus ergernis, ben je direct voorzien van alles wat je nodig hebt, gecondenseerde magere melk en vloeibare rietsuiker, bergruimte achter de knieschotten. Ik hoop dat je nog meer suggesties hebt. Je komt dan in het volgende venster: Afbeelding 1 Stap 3: De afronding In dit venster staat het gekozen filmpje.


Facebook
Twitter
Comments
Chaïmae 13.10.2019 01:39 Antwoord

Klik dan hier!

Tanisha 13.10.2019 03:08 Antwoord

Sleep de blauwe balk aan de linkerkant naar het punt waarop je wilt stoppen met inkorten.

Artje 13.10.2019 17:09 Antwoord

Google Help. BV: mijn-domeinnaam.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.