Geblondeerd haar iets donkerder maken

Geplaatst op: 16.10.2019

Je kunt low lights ook gebruiken als je door de zon in de zomer wel een heel blond kapsel hebt gekregen, om het weer wat donkerder te maken. Wel voorlopig is het mooi maar ook zij kon mij niet kleurbehoud garanderen, meerdere behandelingen zouden de kleur nog mooier maken. Alle haarkleuren.

Ik heb bij een kappersgroothandel coloroff gehaald die de verfresten uit je haar trekt en ik heb daarna weer een donkerblond erop gezet met as. Pas daarna krijg je een mooie, langerhoudende bruine kleur. Nog één laatste keer experimenteer ik met mijn haar.

Voor bovenstaande functies is het plaatsen van cookies noodzakelijk. Maak nieuw topic aan en praat verder. Heb je tips over hoe ik dit het beste kan doen? Ik heb het 20 december gekleurd en het is nu nog steeds mooi.

Kleur je haar daarom zo mild mogelijk. Drie maanden daarna heb ik mijn hele haar met downlights geblondeerd haar iets donkerder maken doen. Maar dit soort heftige veranderingen kan je beter aan de kapper overlaten. Ik gebruik een kwastje om de uitgroei en de zijkanten bij te werken. Dus als ik donker blond erover heen doe, lijkt het me dat dat dan geen effect heeft.

  • Hoi Lo, terug kleuren naar donker geeft bijna altijd groene gloed. Hoi Margriet, je kan het beste een semikleuring of een spoeling gebruiken om de kleur te corrigeren een verf maakt het haar weer poreuzer zodat de kleur er weer snel uit verdwijnt.
  • Dat is moeilijk zelf te bepalen. Ik heb nu een hele mooie kleur die dicht bij mijn uitgroei-kleur zit en ik werk het 1x in de week bij met die mousse..

Poly Palette Intense Creme Coloration

Of kan ik gewoon gelijk de kleur nemen die ik mooi vind? Dit was nr van schwartskopf. Hoi Lo, terug kleuren naar donker geeft bijna altijd groene gloed. Maak nieuw topic aan en praat verder. Hoi Mieke, zoek een goede kapper die je kleur weer goed kan krijgen. Laat zeker weten hoe het is geworden en wil jullie bedanken voor jullie inbreng. Gr Mieke.

  • Wanneer je een tintje donkerder gaat, ontbreekt het rood pigment in de verf, waardoor je haar groen uitslaat.
  • Ik had m'n haar donkerder geverfd dan ik van nature ben en dat zou ik nu niet meer doen.

Hou jij van reizen en wil je graag een 3-daagse stedentrip plannen met je vriendinnen. Argan Silk hydrateert, zag ik al een lichtgroene gloed, geblondeerd haar iets donkerder maken. Vraag volgen. Toen ik mijn haren uit de handdoek haalde, voedt  en zorgt voor een zijdezachte glans. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Ik verf mijn haar al een aantal jaren in donkerblond. Met haarverf werkt het bijna net zo.

Bruin is rood met groen pigment

Ik heb nu een hele mooie kleur die dicht bij mijn uitgroei-kleur zit en ik werk het 1x in de week bij met die mousse.. Halloo, Ik wilde highlights en het is een beetje mislukt. Donkerder naar lichter zou ik niet zo snel zelf doen.

Ik heb het vorig jaar gedaan toen ik van donker, geblondeerd haar iets donkerder maken, weer naar blond wilde Je kunt het ook geleidelijker aanpakker met highlights darks.

Voor het schijnbaar zelfde resultaat. Een andere oplossing kan zijn meerdere malen met een lichte as tint bv. De allernieuwste mode trends. Hoe krijg ik deze best weg.

Weet jij het antwoord?

Wel een extra glans gegeven met keune mousse auberginekleur. Groetjes en alvast bedankt! Ben ook zeer tevreden over de kleur 6. Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, omdat ik weet dat de kans enorm groot is dat je haar groen wordt.

Inloggen OF Aanmelden via Facebook. Met een speciale behandeling met Organic Color kan de kleur in je haar soms langer blijven maar dat hangt nog steeds af hoe poreus je haar is en of het minder poreus te krijgen is.

Vervolgens heb ik het deel dat ik eraf wilde hebben er gewoon recht afgeknipt. Home Beauty Haartips Van geblondeerd haar terug naar je eigen haarkleur. Ja dan wordt het lastig eigenlijk dan voor pigmenteren op de witte punten een extra warme kleur geblondeerd haar iets donkerder maken brengen zonder peroxide daarna pas je kleur er over ja dat is het betere kappers werk, geblondeerd haar iets donkerder maken. Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Ik had laatst een soortgelijk probleem en heb er gewoon overheen geverfd, met Excellence crme middenblond.

VIVA op social media

Ben zeker tevreden en het was hier nog veel goedkoper ook. Ik heb van nature bruin niet al te donker haar. Ik neem aan dat een bruine permanente tint minder verstandig is door het kleurverschil en vooral ook de wit blonde onderkant, of is dat ebt wel mogelijk?? Haar unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot één van de meest betrouwbare en innovatieve autoriteiten op het gebied van haarkleur in Nederland.

Naast de Argan Silk hebben wij ook de Dark Bamboo. Nu las ik al een paar keer dat ok het eerst moet voorpigmenteren, geblondeerd haar iets donkerder maken. Ook had ik al een redelijke uitgroei; bij de kapper hebben ze toen mijn uitgroei nog lichtblond bijgekleurd zodat ze er daarna egaal een duurzame spoeling in konden doen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.