Wasmachine doet het niet

Geplaatst op: 14.10.2019

Zonder eraan te trekken doet ie het niet. Pap zegt; Kijk in je meterkast naar je aardlekschakelaars, is er toevallig 1 uitgeschakeld? Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.

Aan de achterkant van de wasmachine zit de afvoerslang. Wasmachine blijft centrifugeren augustus 6, Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Water inlaat Als de wasmachine zich niet vult met spoelwater, is er een probleem met de waterinlaat. Veelgestelde vragen over wasmachines.

Related posts. Je wasmachine doet het niet en toont een foutmelding op het display.

Hendeltje kan je ook niet andere kant op duwen zeker. Een ratelend geluid duidt veelal op een klein voorwerp dat zich tussen de trommel en de kuip bevindt. Grote kans dat er veel viezigheid in zit.

Als je die onderdelen langsloopt kan je wellicht het probleem vinden. Close popup, wasmachine doet het niet.

Twijfel je bij het uitvoeren van de tips of wil je even snel hulp hebben van een professional? Ze kunnen snel bepalen of één van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is.
  • Controleer of u de deur in de gesloten positie kunt horen klikken. Reiniging van dit filter verhelpt dit probleem veelal.
  • Als je die onderdelen langsloopt kan je wellicht het probleem vinden. Controleer of de schakelaar nog goed werkt door de wasmachinedeur te openen en opnieuw te sluiten.

Ontkalker voor je koffiezetter

Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren. Maak direct een afspraak. Capelle aan den IJssel. Alles over Coolblue.

Lees dan verder over het repareren, vervangen en afdanken van je wasmachine. Kijk ook bij wasmachine pakt geen water voor andere oorzaken. Verwijder het dus zo snel mogelijk!

Den Haag. Wat nu. Wij versturen met. Controleer gelijk of de schoepen van het afvoer rad nog heel zijn en of ze vrij beide kanten op kunnen draaien. Staat de kraan helemaal open gedraaid. Bekijk per merk alle wasmachine storingen. Om dit op te lossen moet je de wasmachine wasmachine doet het niet maken.

Repareren of nieuwe kopen?

Klik hier voor tips hoe u dit kunt controleren. Wasmachine draait niet juli 26, Deurtje is open Gelukkig controleert de wasmachine of het deurtje dicht is, voordat er water wordt ingenomen.

Onderdelen van A-merken, of de machine blijft in het programma hangen, je bankpas is hier. Anders misschien alleen water weg laten wasmachine doet het niet en dan nog een keer proberen deur te openen, wasmachine doet het niet. Als hier geen sprake van is kan het zijn dat de motor of de programmaknop defect zijn. Wanneer je wat water in de vaste afvoer giet en de afvoer overloopt heb je te maken met een verstopping?

Hierdoor kan uw wasmachine zich langzaam of zelfs niet vullen. Het programma start niet, ze gaan trouwen.

Wasmachine werkt niet

Anders misschien alleen water weg laten pompen en dan nog een keer proberen deur te openen? Als uw wasmachine volledig niets doet, dan is het goed om na te lopen of dit misschien geen handig oplosbare oorzaak heeft. Of is de wasmachineschakelaar wellicht doorgebrand? Meer weten?

Alles over onze service. Alles over Coolblue. Zoeken naar producten Zoeken. Het volgende dat u moet controleren, is de zekering van het apparaat. Benieuwd of je wasmachine het nog waard wasmachine doet het niet om gerepareerd te worden.

Kan er zo hard aan trekken als ik wil maar er gebeurd niks. Wij versturen met.

Wasmachine aansluiten

Technisch advies nodig? Dit kan iets eenvoudigs als een doorgebrande wasmachine aansluiting zijn, maar het probleem kan ook veel groter zijn en diep in de machine liggen. Van oudere wasmachines zijn lagers en de motor vaker het probleem. Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur.

Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de meest voorkomende wasmachine storingen op een rijtje gezet. Controleer de zekering in de meterkast.


Facebook
Twitter
Comments
Rembrandt 24.10.2019 08:18 Antwoord

Als de wasmachine zich niet vult met spoelwater, is er een probleem met de waterinlaat.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.