Knutselen kop en schotel

Geplaatst op: 16.10.2019

Misschien ietsjes meer lijm. En wat een duidelijke beschrijving heb je er van gemaakt en zo leuk om het te delen met ons.

Ik ben blij dat ik eindelijk weet hoe ik dit kan maken. Wilma wat is dit bijzonder en leuk, hoe kom je er op zeg!!! Laura 1 maart om Daar kwam ik in de kast deze Engelse porseleinen kop en schotels tegen die eigenlijk niemand van de andere kinderen wilde.

Laura 28 februari om Veel liefs van Laura. Dank je wel voor de duidelijke tutorial.

Hoi Wilma, zien er erg leuk uit, is deze klaar om gepasteuriseerd en gehomogeniseerd te worden. Andere oplossing kan ik even niet bedenken. Lieve groetjes Wilma. Laura 13 maart om Wat heb je de kopjes en schoteltjes prachtig verwerkt zo.

  • Prachtig,Wilma wat een mooie pronkstukjes. Deze keer heb ik geen kaartje maar iets heel anders.
  • Nieuwere post Oudere post Homepage. Alvast bedankt!

Mijn Facebook

Creatieve groetjes, Gaby. Laura 26 oktober om Hallo Laura, Wat een superleuk idee is dat!! Groetjes Marian. Corrie 2 november om

  • Liefs van martha. En wat een duidelijke beschrijving heb je er van gemaakt en zo leuk om het te delen met ons.
  • Ik ga dat zeker eens proberen.

Wat prachtig gemaakt Wilma, een schitterend idee om dit zo te verwerken, en dan naar mij. Brie Binnendijk 28 februari om Bedankt hier voor?

Follow by Email

Reactie toevoegen. Anoniem 6 januari om Gepost door Wil Frutsel op

Angelina Reina 22 april om Ze zien er schitterend uit. Marja's kaarten 2 november om EN de poppetjes zijn leuk. Dank je wel voor de uitleg.

En voor jou ook een fijn weekend! Groetjes Marian. Rosina 2 november om Wat ben je toch creatief, leuk met de poppetjes, het ziet er echt Engels uit, mijn complimenten meis. Ik was er al mee bezig maar had toch nog vragen er over maar die heb jij nu opgelost,Jou Creatie is prachtig en de kleuren van de bloemen geweldig.

  • Wat een leuk aandenken en ik denk dat alle broers en zussen nu maar wat graag een kopje van moeder willen hebben!!
  • Het is toch een prachtig oud serviesje, niet te begrijpen dat niemand dit wou.
  • EN de poppetjes zijn leuk!
  • Marja's kaarten 2 november om

Wat is dit gaaf Laura, wat heb je de kop en schotels prachtig hergebruikt. Mar Knutsel 28 februari om Anoniem 3 november om Hoi Wilma, ik zag bij Mar knutsel op haar blog en die verwees me door naar jou. Rosina 2 november om Dank je wel voor de duidelijke tutorial, knutselen kop en schotel.

Is nooit leuk om op die manier een huis te moeten leegmaken knutselen kop en schotel soms kom je ook waardevolle herinneringen tegen! Femmy 28 april om Ik wil nog even vertellen dat mijn schoonmoeder afgelopen februari is overleden op de respectabele leeftijd van 92 jaar, zij heeft er zelf eigenlijk geen weet van gehad.

En voor jou ook een fijn weekend! Rosina 2 november om Misschien ietsjes meer lijm.

De poppetjes passen er perfect bij en je hebt ze ook nog kunnen kopen met korting : Alsnog gecondoleerd met het overlijden van jouw schoonmoeder. Gepost door Laura op Jij ook bedankt knutselen kop en schotel je altijd lieve en spontane berichtjes Wilma, super van zulke blogmaatjes hou ik ook hoor.

Laura 13 maart om .


Facebook
Twitter
Comments
Güllü 25.10.2019 12:38 Antwoord

Irene 2 november om

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.