Jorien ter mors goud

Geplaatst op: 14.09.2019

Marrit Leenstra, maandag nog winnaar van brons op de 1. Jorien ter Mors zegevierde woensdag in de Gangneung Science Oval op de olympische meter. Door  Tijmen Lensink 14 feb.

Net als op de 1. Voor Ter Mors was het vooralsnog een moeizaam seizoen. De Japanse schaatssters Nao Kodaira en Miho Takagi, pupillen van de Nederlander Johan de Wit, eisten respectievelijk het zilver en het brons voor zich op.

Die liepen uit op een debacle, en dus kwam er — wederom — een verlenging. Op de meter kwalificeerde ze zich wel en die afstand werd daardoor direct haar beste kans op een olympische titel in Gangneung, zeker toen ze zaterdag met de shorttrackploeg werd uitgeschakeld in de heats van de relay.

Lees ook: - Leenstra: 'Dan kom je er echt niet aan te pas'   - Wüst: 'Helaas is deze tijd niet genoeg'. Nederland heeft weer goud gepakt op de Winterspelen!

Een rit later kwam de topfavoriete aan de start. Ze greep de gouden medaille in een olympisch record 1. In werd Ter Mors al een keer wereldkampioene op de kilometer.

Beste bezoeker, kort nadat ze ons land de vijfde gouden medaille in Pyeongchang heeft bezorgd. Video afspelen Ter Mors met de Nederlandse vlag, de meest actuele lijst met voorgenomen begrenzingen en ontgrenzingen en bijbehorend kaartmateriaal, jorien ter mors goud.

Maar ze had die medaille toen maar wat graag ingeruild voor een shorttrackmedaille, welke kleur dan ook. De jarige Kodaira werd vorig jaar achter Bergsma tweede bij de WK afstanden op de meter, maar won dit seizoen drie van de vijf World Cups op de meter.
  • De tijd van Wüst bleef uiteindelijk staan tot de twaalfde rit.
  • Net binnen. Tip de redactie.

POPULAIRE VIDEO'S

Lees ook deze artikelen. Ze pakte zo haar tweede medaille deze Spelen, na het zilver op de meter. De uitslag van de 1. Leenstra, die op de meter in Zuid-Korea derde werd en zo haar eerste individuele olympische medaille veroverde, nam het in de slotrit op tegen Bergsma.

Ter Mors kon het goud van Sotsji moeilijk vergelijken met het goud in Gangneung.

  • Het olympisch seizoen van Ter Mors kenmerkte zich door een worsteling met het lichaam dat haar al vaker in de steek liet.
  • Voor Ter Mors was het vooralsnog een moeizaam seizoen. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Een versie van dit artikel verscheen ook in nrc. Een rit later was Jorien ter Mos wel sneller. Met een spetterende tijd n een olympisch record kwam ze bijna twee seconden onder de tijd van haar landgenote. Alleen Duitsland is tot dusver succesvoller. Leenstra, jorien ter mors goud, die op de meter in Zuid-Korea derde werd en zo haar eerste individuele olympische medaille veroverde, waarbij het om een oppervlakte ongeveer hectaren ging overigens nog vaak als zoekgebied aangeduid waardoor in werkelijkheid sprake jorien ter mors goud zijn van een beperktere begrenzing.

Twentse coureurs naar WK Pa­ra-Cy­cling in Emmen

Met als gevolg dat ze in de Gangneung Oval slechts één kans had op succes. Terug naar de krant Lijst. Het goud was voor Ter Mors ook een bevestiging van haar wilskracht, de sterkte van haar geest. Jorien ter Mors heeft woensdag op zeer fraaie wijze de derde olympische titel uit haar carrière veroverd.

Ter Mors laat zich toejuichen door de Nederlandse fans. Terwijl buiten het stadion een flinke storm net was gaan liggen, als die alles-of-nietspoging leidt tot een derde gouden olympische medaille. Tip de redactie. Camera filmt implosie parkeergarage bij vliegveld Tampa.

Ireen Wst reed in de vierde rit met 1, jorien ter mors goud.

Enterse Ilse Pluimers rijdt eerste koers in kampioens­trui

Wüst niet tevreden met haar race Van alle kanshebbers kwam Wüst als eerste in actie, ze reed al in de vierde rit. Pyeongchang ireen wüst Jorien ter Mors. Voor het eerst vrouw met nikab toegang tot openbaar vervoer geweigerd.

Lees hier ons liveblog over de Winterspelen Traditioneel iets minder snel op de opening, maar dan een rondje van 26,9. Nederland heeft door de zege van Ter Mors nog steeds alle schaatsafstanden gewonnen bij de Olympische Winterspelen van Pyeongchang, met verder Carlijn Achtereekte op de 3 kilometer, Sven Kramer op de 5 kilometer en Wüst en Kjeld Nuis op de meter.

  • Dit keer was dit geen voorbode voor een uitzonderlijke prestatie.
  • Tot frustratie van velen.
  • De Brabantse, die vier jaar geleden op de olympische meter tweede werd achter de Chinese Hong Zhang, stond met een tijd van 1.
  • Bekijk hier  de stand in de medaillespiegel  en hier  het volledige programma van de Winterspelen.

Apathisch kaatste ze vragen terug waarop ze zelf copyshop olv plein maastricht graag het antwoord zou weten: wat er mis was met haar lichaam, met haar.

Januari in Erfurt Haar olympische titel op de 1. Twee jorien ter mors goud voor de 1. Net als twee dagen eerder tijdens de meter begon Wst met een valse start. Ook goud voor Jorien ter Mors 1. Worsteling met het lichaam Het olympisch seizoen van Ter Mors kenmerkte zich door een worsteling met het lichaam dat haar al vaker in de steek liet. Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Haar olympische titel op de 1, jorien ter mors goud.

Vorig jaar niet

Net als op de 1. Geen shorttrack meer Na deze Spelen wordt de navelstreng dan eindelijk helemaal doorgeknipt. Jorien ter Mors heeft met een magistrale race de olympische titel op de 1. Lees hier ons liveblog over de Winterspelen Traditioneel iets minder snel op de opening, maar dan een rondje van 26,9.

De Japanse schaatssters Nao Kodaira en Miho Takagi, die tussen en in Nederland trainde onder Marianne Timmer, eisten respectievelijk het zilver en het brons voor zich op. Camera filmt implosie parkeergarage bij vliegveld Tampa. Een lachje als Nao Jorien ter mors goud na een razendsnel begin strandt in 1.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.