Tomtom fitnesstracker touch zwart maat s

Geplaatst op: 12.09.2019

Reviewdatum nieuwste eerst Reviewdatum oudste eerst Reviewscore hoogste eerst Reviewscore laagste eerst Meest nuttig eerst. De TomTom Touch komt in 2 verschillende maten: Small: Geschikt voor een polsomtrek van mm Large: Geschikt voor een polsomtrek van mm Je pols opmeten Wikkel een meetlint om de pols waarop je je TomTom Touch gaat dragen. Tunturi Stappenteller Geel.

Opladen gaat eenvoudig en snel via usb kabeltje. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Ik bracht 'm na drie weken terug.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Ziet er leuk uit, veel mensen vragen wat het is en vinden hem allemaal erg mooi Pluspunten design mogelijkheden. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam compact zit goed om pols en makkelijk in gebruik. Ook vond ik het een hoop gedoe aan het begin om de tracker te koppelen met je telefoon en vond ik de gebruiksaanwijzing onduidelijk.

Cardiotracker Betuwe 22 december Goede prijs kwaliteit verhouding. Eef 12 augustus Ik raad dit product aan. Ziet er leuk uit, veel mensen vragen wat het is en vinden hem allemaal erg tomtom fitnesstracker touch zwart maat s Pluspunten design mogelijkheden. Geeft dagelijks het aantal stappen, het calorieverbruik en de tijd weer, zodat hij elke stap die je m Echte reviews van echte gebruikers.

Met de clip hang je de stappenteller aan je riem, een golfbaan en natuur ontwikkeld zou worden, A.

Omron walking style iv stappenteller blauw one-. Nadeel is dat hij na een app- update zijn koppeling verliest met de app op je smartphone, via aansluiten usb kan je hem dan pas weer koppelen.

Productbeschrijving

Annee Geleen 2 maart De tomtom touch ziet er qua uiterlijk erg stijlvol uit Er zijn ook geheugenkaarten met veel ruimte. De koppeling met de telefoon verdiend wel wat verbetering, na elke update dient hij opnieuw gekoppeld te worden, dit is best een 'gedoe' aangezien je de tracker moet koppelen met usb alvorens hij gekoppeld kan worden met je telefoon.

Toon meer Toon minder. TomTom touch nu enkele weken in gebruik.

  • Het is voor het eerst dat ik een sportwatch gerbuik ik ervaar de TomTom touch als prettig en makkelijk.
  • Dit resultaat wordt gemeten op basis van de hoeveelheid stroom die de TomTom Touch nodig heeft om door jouw lichaam te gaan en hoeveel weerstand er onderweg gemeten wordt. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Toon meer Toon minder. In winkelwagen. Maar de band gaat regeld los. Ook de functies op het horloge zelf vereisen enig inzicht voordat je er achter komt hoe deze werken. Alle productspecificaties.

Omschrijving

Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. De TomTom touch moet alleen nog wel wat meer informatie geven zoals split tijden en afgelegde afstand om echt als runkeeper op je telefoon overbodig te maken. Philik 2 juli Ik raad dit product aan.

Minpunten Geen GPS Niet nauwkeurig in metingen afstand en slaap Binnen twee dagen weer opladen In begin lastig om om te doen, went wel Lichaamsmeting lukken niet altijd.

Sheafra Sint- Stevens- Woluwe 26 februari Ik raad dit product aan. Ikisnietjij Grou 13 december Ik raad dit product aan. Verkoop door MR commerce. Metingen als sportactiviteit kan je niet wissen.

Zoek je een tracker met al deze pluspunten waar je ook nog eens mee kan zwemmen.

Winkelvoorraad

Jouw prijsalerts beheren Nieuwsbrieven beheren. Zo is het bij ons altijd sale. De app vind ik ook erg onoverzichtelijk. Beetje onduidelijk is deze wel, maar na enig puzzelen ben ik er nu wel uit hoe die werkt. De batterij gaat tot 5 dagen mee, dus elke dag opladen is niet nodig.

En dat motiveert dan toch om door te zetten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Beste deals. Goede kwaliteit duurzaam. Als je geen meetlint hebt, kunt je ook een touwtje om je pols doen en met een linaal de lengte van het touwtje meten.

Ook heeft de touch een hoop opties. Goede kwaliteit Voordelige koop goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het concept van fitness tracker is top, tomtom fitnesstracker touch zwart maat s. Kies je maat.

Plus- en minpunten

Wat mij erg aanspreekt aan de TomTom ten opzichte van andere Fitnesstrackers is het kunnen meten van je vetpercentage en spiermassa. Helaas kan ik hem tijdens mijn kickboks work-out niet dragen aangezien hij daarvoor dan net weer te dik is en mijn handschoen niet om kunnen Het opladen via usb gaat prima, wat jammer is is dat als je hem afdoet hij dit registreert als slapen wat dus geen goed beeld geeft op de metingen.

Informatie over activity trackers slimfit. Alle opties werken goed.

Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Eef 12 augustus Ik raad dit product aan. Metingen als sportactiviteit kan je niet wissen!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.