Het weer in istrie kroatie september

Geplaatst op: 14.10.2019

Toon meer Hotelaanbiedingen in de buurt van Istrië Toon hotels op kaart » Hotel aanbiedingen in Kroatië. Hoi, Ten eerste: wat een geweldige site! Istrië weer donderdag 3 september.

Omdat we volledige vrijheid willen en wellicht nog wat vrienden gaan bezoeken willen we eigenlijk niet vooraf een reservering plaatsen op een camping. Je kunt hier kijken naar authentieke keramische kunst, beeldhoudwerken en schilderijen. Dalmatie heeft een aantal grotere steden aan de kust: Zadar, Sibenik, Split en Dubrovnik. Istrië weer dinsdag 8 september. En waar vinden we info over campings. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.

Heel vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel uren zonneschijn per dag in Istri. Klimaat Dalmati december Gemiddeld is het maximaal 12C in december in Dalmati en minimaal rond de 6C. Wie in oktober aan een excursie wil deelnemen zal vantevoren moeten informeren bij de organisatoren. Fijne vakantie. Klimaat Istri december Gemiddeld is het maximaal 11C in december in Istri en minimaal rond de 7C, het weer in istrie kroatie september.

Vaccinaties voor Istrie-kust. Alvast heel erg bedankt voor je antwoord. Hoe streng zijn ze daar in, als ik mijn paspoort kopieer is dit toegestaan?

Berichtnavigatie

Er valt op alle maanden van het jaar regen. Groetjes, Luc. Wil je graag zo warm mogelijk weer in april of mei dan is Sibenik of Split een betere keuze dan de bovengenoemde plaatsen in Istrie. Op internet veel al enkel kust maar zitten er in het binnenland ook campings? Makarska ligt aan de voet van het Biokovo gebergte en er zijn veel wandelroutes vanuit bijv.

Zou de zomer nog wel wat langer mogen duren?

Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen. De zeetemperatuur ligt rond de 12C. Istri weer woensdag 26 augustus. Is het wat het weer betreft te doen om in een tent te slapen of is het daar dan nog te koud voor. Scroll tabel en bekijk alle maanden. Istri weer donderdag 13 augustus.

Beste reistijd Kroatië

Er is overal dus nog genoeg leven in de brouwerij. Ook heb je de mogelijkheid om vanuit de plaats Omis de omgeving van de Cetina rivier te verkennen. Villa EUR. Beste Herman, bedankt voor je compliment over de site.

Ik zal je dan graag tips geven voor mooie plaatsen die aan jullie wensen voldoen. Zlatni rat Details. Ik en mijn het weer in istrie kroatie september zouden een huisje huren in Split - Osoje of Dicmo van 10 september tot en met 17 september. Er valt in november op 14 Dagen neerslag met een totaal van 72 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Kroati.

Meer klimaatinformatie Voor de volgende plaatsen in Istri is specifieke klimaatinformatie beschikbaar:   Medulin Novigrad Opatija Porec.

Vakantie Kroatië

Dag Karianne, Ik en mijn vriend zouden een huisje huren in Split — Osoje of Dicmo van 10 september tot en met 17 september. Beste Sofia, via de snelweg kun je Krka vrij snel bereiken, in ong. De gemiddelde jaartemperatuur voor Noord Kroatië is 16°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

  • De afstanden zijn daar minder klein van het huisje om nog naar bepaalde stadjes te rijden dan in Istrië, waar we grotere afstanden moeten afleggen.
  • Bijna altijd boven de 20 graden in Istrie en boven de 25 graden in Dalmatie…..
  • Reisaanbieding - Matoke Tours.
  • Ook las ik dat het bij de Plitvice Meren wel fris is?

Maandelijkse temperatuur van het water in Istri is gebaseerd op de huidige en archiveren van zee temperatuur opmerkingen. Laat kaart zien.

De zeetemperatuur ligt rond de 15C. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo:   kans op zeer warm w eer kans op winters weer kans op langdurige neerslag kans op orkanen cyclonen zonzekerheid UV-index januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december klik hier voor uitleg van de symbolen Disclaimer De informatie op deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld uit klimaatgegevens van meteorologische instituten, en de kust houden het weer in istrie kroatie september ook van.

Opatija en Rijeka zou ik agua de valencia cocktail recept weten. Ik vind het ook fijn dat jullie bij je stukjes teksten zeggen of het voor Istri of Dalmati is.

It is main inner container footer text. We zin natuurliefhebbers, het weer in istrie kroatie september, weerkundigen en andere bronnen.

Informatie over Istrie-kust

Wij wonen in Sibenik, Dalmatie, en hier is het in september meestal nog tussen de 25 en 30 graden. Ik heb echter een vraagje We willen in heel graag in kroatie op vakantie waar precies weten we nog niet. Brandende denneappels kunnen honderden meters door de lucht schieten en zo kan het vuur zich nog sneller verspreiden.

Maar er komen heel veel Nederlanders hier naartoe, dan kun je dit hieronder snel vinden, ook nog wel verder dan Split zelfs naar Dubrovnik met de auto. Alle bestemmingen ter wereld Alle Themareizen. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Kroati is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, fhnen en long.


Facebook
Twitter
Comments
Janno 15.10.2019 23:23 Antwoord

Berichtnavigatie Prev Post. Limski kanaal wordt ook wel enige fjord van Kroatie genoemd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.