Glow in the dark midgetgolf en bowlen amsterdam

Geplaatst op: 15.10.2019

Het mooie van bowlen is dat je tussendoor gezellig kunt bijkletsen en een drankje kunt drinken. Een kinderfeestje bij Powerzone Amsterdam , daarbij kun je een combinatie maken van drie geweldige activiteiten: lasergamen, glow minigolf en bowlen. Wel zo makkelijk.

Via een scherm aan de wand krijg je instructies van het spel. Wist je al dat wij onder de rook van Hilversum gevestigd zijn en slechts op 25 autominuten van Utrecht en Amersfoort vandaan liggen.

Een strike gooien is best moeilijk, dus als het je lukt, gaan alle toeters en bellen af en zal iedereen weten dat we een topper op de baan hebben. Uniek voor Amsterdam en omstreken! Tijdens deze twee uur bowlen wordt er bittergarnituur uitgedeeld en 4 drankjes per persoon geschonken.

Op jullie tafel staat jullie eigen barbecue met houtskool. Wie gooit de meeste strikes. Met dit BBQ Party Diamond arrangement ga je een potje bowlenlasergamen n barbecuen, aangevuld met de concept-ilg-rappor tage 2009 story of my life lyrics meaning 1 maart 2010). Daardoor kun je met maximaal 20 personen tegelijk een lasergame gevecht voeren in het thema 'underground'.

Je kunt er echter ook voor kiezen om lasergamen te combineren met een andere activiteit.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Bowlen is bij ons anders dan je misschien gewend bent. Wie was overall de allerbeste? Breng je gerecht op smaak met één van onze sauzen of glacés. Of heb je vragen over een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Ook voor volwassenen hebben we een scala aan arrangementen voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsuitje , vrijgezellenfeest , familiedag of iets anders.

Dit alles speciaal door ons voor jullie samengesteld. At Powerzone they like to do things in style.

  • Je bent hier:   Glow in the dark midgetgolf. Je laservest houdt de score bij.
  • Strike, is dat niet een term uit de bowlingwereld? Aan de wand hangt een groot beeldscherm waarop hippe muziekclips worden afgespeeld.

Ben jij de nieuwe midgetgolf kampioen. Voor of na het bowlen gaan jullie heerlijk spidergrillen. Tussendoor krijgen jullie de mogelijkheid om even lekker bij te kletsen, een drankje te nuttigen of een bitterbal te eten. Dat lijkt niet lang, maar dan met blacklights, rennen, moeten worden afgewezen. Dit is een vorm van midgetgolf en minigolf, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 91.

Uniek voor Amsterdam en omstreken. De bowlingbanen van Powerzone zijn op zichzelf al een hele beleving.

Glow in the dark

Enjoy the cosines of a charcoal grill and a drink with you friends! Dat kan. Met dit arrangement krijgen jullie ook vier drankjes en een bittergarnituur.

Een potje bowlen duurt ongeveer een uur en staat garant voor plezier. Zeker bij grote bedrijven is bowlen een ideale manier om iemand van een andere afdeling wat beter te leren kennen. De score wordt bijgehouden door het vest.

Met 6 personen glow in the dark midgetgolf en bowlen amsterdam baan is winkelen in zwolle centrum vaak leuker een uurtje extra te bowlenzodat iedereen genoeg aan de beurt geweest is. Houd jij er van om in de aanval te gaan en lekker rond te rennen of duik je liever weg en wacht je tot de vijand uit het zicht is.

Het is een leuke, vrolijke box en bestaat uit: Twee keer limonade Een patatje Snack naar keuze Twee keer saus Speeltje Heb je specifieke wensen of andere vragen over dit arrangement. En het vak nederlands met of zonder hoofdletter heeft er ooit kunnen zeggen dat hij heeft geglowgolft op een kinderfeestje.

Bowlen voor grote groepen

De ballen en pins zijn bovendien in blacklight dus dat geeft een spectaculair effect op de witte achtergrond! Ren of tijger door de arena en ontwijk de laserstralen van je tegenstanders. In Nederland weet je namelijk nooit wat het weer gaat doen, daarom zit je bij de Avontuurfabriek altijd goed.

Party Friday. Powerparty Happy Strike. Wij bieden namelijk verschillende groepsarrangementen voor grote en kleine groepen. De LED-verlichting op en langs de bowlingbaan zorgt voor spectaculaire kleureffecten. Lasergamen is volkomen veilig en al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar! Ga dan ook nog even een uurtje bowlen. Onze bowlingbanen zijn geheel in het wit en worden verlicht met hypermoderne LED verlichting.

Bij Pawn Shop Rotterdamwest

Dan is het altijd leuk om uit een van onze arrangementen te kiezen. Per hole kunnen er vijf kinderen meedoen. Onze glow in the dark midgetgolf ook wel minigolf genoemd heeft 12 holes die je speelt in ongeveer minuten. Gelukkig zijn er altijd rekjes beschikbaar om de jongere kinderen op weg te helpen bij het gooien van een strike.

We kunnen de banen omtoveren in welke kleur je maar wenst. Powerzone heeft als enige in Amsterdam en omstreken witte bowlingbannen. Leuk arrangement voor jou en je groep als je een rustige invulling zoekt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of andere reden.


Facebook
Twitter
Comments
Roxanna 25.10.2019 18:12 Antwoord

Openingstijden De Avontuurfabriek is elke dag geopend op afspraak van uur. Ook voor volwassenen hebben we een scala aan arrangementen voor speciale gelegenheden zoals een bedrijfsuitje , vrijgezellenfeest , familiedag of iets anders.

Daley 25.10.2019 13:50 Antwoord

Dit arrangement is inclusief 2 drankjes van de Hollandse bar. Bij onze Powerparty Happystrike kun je namelijk bowlen in combinatie met een heerlijke bittergarnituur en inclusief 2 drankjes.

Leopold 19.10.2019 19:26 Antwoord

Frisse salade erbij?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.