Veluws museum nairac barneveld

Geplaatst op: 16.10.2019

Er zijn diverse interactieve themakamers gerealiseerd. Beoordeeld op 5 mei via mobiele applicatie Charmant klein museum over Barneveld en schilderkunst. Organisatiekenmerken Deels toegankelijk met beperking Geregistreerd museum Kinderactiviteit Museumkaart Museumwinkel Rondleidingen.

De glazen ontvangsthal die De Brouwerij met de nieuwbouw verbindt is de plaats voor museumwinkel en museumcafé. Gewoon een museum om regelmatig binnen te lopen, Ja Nee Weet ik niet zeker. Klein mooi museum om even tussen door te doen. Harselaar in de IJzertijd.

Beoordelingen 9. Daarnaast zijn er steeds kleine, wisselende exposities.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Vriendelijk gebouwtje met heemkundige attributen. De data uit Google Analytics bewaren we drie jaar. Datum van activiteit: juni. Datum van activiteit: januari Contactgegevens Brouwerstraat 1 HA Barneveld info nairac. Tot Nut van 't Algemeen, veluws museum nairac barneveld.

Dit museum op is op 18 oktober sowieso geopend tussen

Verwante verhalen

In vitrines stellen we voorwerpen tentoon die eigenlijk nergens in het museum goed passen, maar die te waardevol of te bijzonder zijn om ongezien in het depot te laten liggen. De Glind is een van de negen dorpen van de gemeente Barneveld.

Hoogtepunten uit beoordelingen. Beoordeeld op 19 juni via mobiele applicatie Concert. De Lunterse Boer Hotel Restaurant. De entreeprijs is niet in verhouding tot wat je daar kan zien.

Boeiend om deze kunstenaar te leren kennen vanuit zijn studies. Zij was sinds aan het museum verbonden en gaat nu met pensioen. Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor de toegang.

Profiel Lid worden, veluws museum nairac barneveld. Klik rechts op accepteren of lees de  privacyverklaring van Erfgoed Gelderland die ook van toepassing is op deze website.

Veluws Museum Nairac

Actueel bij deze organisatie. Zij was sinds aan het museum verbonden en gaat nu met pensioen. Beoordelingen filteren. Museum Nairac vertelt de geschiedenis van Barneveld.

Taal Nederlands. Veluws Museum Nairac winkel, veluws museum nairac barneveld. Datum van activiteit: februari Aangesloten bij. De Glind is een van de negen dorpen van de gemeente Barneveld. Waardering van reizigers. In n van de themakamers is de werkplaats van de Barneveldse meubelmakerij Van de Fliert opnieuw ingericht.

Bezoekersinformatie

Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi? Actueel bij deze organisatie. Bedankt voor je hulp!

Op 20 september reed de eerste trein in ons land van Amsterdam naar Boeiend om deze kunstenaar te leren kennen vanuit zijn studies. Goudriaan opent Haamstedeconferentie: Dienen als Gods uitdelers. Aangesloten bij.

Bedank ton Beoordeeld op 8 februari Mannenbroeders expositie naast grappige presentaties. Daarnaast zijn er steeds kleine, wisselende exposities. In dit kleine museum veluws museum nairac barneveld je van alles over barneveld, de geschiedenis en de bewoners.

Navigatiemenu

Bedank JaapV Deel nog een ervaring voordat je gaat. Aan het eind van de achttiende eeuw gingen nog niet alle kinderen naar Volledige weergave.

Bedank JaapV Log dan in om de e-paper te kunnen lezen. Inloggen Lid worden. Dank je wel.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.