Kat wil niet meer naar buiten

Geplaatst op: 13.10.2019

Dit geeft u de mogelijkheid om hem 's ochtends naar buiten te laten en voor zonsondergang weer naar binnen te roepen. Buitenleven en de gevaren voor je huisdier. De snorharen staan recht naar achter en de pupillen zijn vergroot.

Overigens zal hij ook wel ruiken als de andere kat binnen is geweest. Sproeit uw kat? Als de kat van huis is, dan kan er helaas van alles met je kat gebeuren. Bij voorbaat dank, Geert Stokman W. Als je kat niet meer naar buiten wil zou ik hem niet dwingen. Re: kat wil niet meer naar buiten Bericht door Ms Maaike » 07 jun Even hele topic lezen Fly, kat wilde erg graag naar buiten.

Ook al blijft hij zo en wordt hij niet vrouw van eric corton, kwijt wil ik hem niet. Voor beide standpunten valt wat te zeggen. Is ze dan ook angstig.

Wellicht is ze heel bang gemaakt door kinderen, andere katten of iets anders. Re: kat wil niet meer naar buiten Bericht door Fly 06 jun gewoon lekker binnen houden toch, de mijne gaan zo wie zo niet naar buiten.

Misschien dat dat anders een oorzaak kan kat wil niet meer naar buiten.

Een afweging maken

Slapen doet hij wel iets meer. U zult de kat alternatieven moeten bieden om dit natuurlijke gedrag voort te kunnen zetten anders kunnen problemen ontstaan. Ik zie ook niet in waarom je haar naar buiten zou sturen als ze zelf niet wil. Ik vind het heel zielig om te zien.

Het doosje is ze na een 2 maand ontgroeit, maar ze blijft bang. Bericht door bender » 03 jun

  • Stefan Schouten , 20 Hoi allemaal, Mijn kat is nu 6 jaar en sliep altijd bij mijn zus in de kamer.
  • Uw kat kan zo lastige gewoonten en ongewenst gedrag ontwikkelen waar zowel de kat als uzelf ongelukkig van worden.

Het verschonen van de kattenbak. Heeft mij al een paar gekrapt tot bloedends toe. Krabgedrag bij de kat De aanschaf van een kat Houd uw kat gezond. Nessah Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Katwijk we hebben gewoon een kattenluikje dus hij kan altijd in en uit lopen. U kunt uw kat leren om naar u toe te komen als u hem roept.

Agressief gedrag

Ik heb van alles geprobeerd. Waarschijnlijk blijft ze niet kalm en dat is denk ik niet zo goed voor de katjes.

Ze lijkt er niets meer mee te hebben met het buiten zijn.

Gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor jouw konijn. Na vijf weken binnen bleek hij toch niet zo wild meer te zijn. Snelle links. Een veelvoorkomend fenomeen bij katten is helaas sproeien. Ze is wel lief maar regelmatig als je haar aait begint ze hard te bijten, het kat wil niet meer naar buiten moment vlucht ze weg en gaat op een andere kamer op het bed zitten? Het ene moment blijft ze zitten als ik dicht in de buurt kom, of ze haalt uit.

Weet jij het antwoord?

Zodra er dan wat gebeurd, sta ik paraat om ze te ondersteunen of op te vangen. Is hij nu vaak alleen en wordt hij daar schrikkerig van? Na vijf weken binnen bleek hij toch niet zo wild meer te zijn. Ik ga de enige zijn die bij haar gaat zitten tijdens de bevalling omdat ik de enige ben die ze een beetje vertrouwt.

  • We hebben hem diverse malen de mogelijkheid geboden om naar buiten te gaan, maar hij wilde niet.
  • Ze blaast en gromt.
  • Jesje , 7 Sinds gisteren is mijn kat heel erg angstig, dit komt doordat mijn vader dacht dat het grappig was een race-auto met lawaai en lichten door de huiskamer te laten rijden.
  • Hobby Berichten: Geregistreerd: Wij hebben vier jaar geleden een wilde ex-kater overgenomen uit de kattenopvang.

Ze is iets ouder dan een half jaar ze komt uit het asiel en was bang voor mensen maar nu is ze buiten en ik krijg haar niet naar binnen. Re: kat wil niet meer naar buiten Bericht door Renatevanderveer 04 jun Onze kater is vrij recent aangevallen kat wil niet meer naar buiten de kat van mijn schoonouders, maar wat kan ik er tegen doen.

Soms vertrouwt ze mij en soms weer niet. Wat moet ik doen. Je moet er niet aan denken. Hoe kan ik haar vertrouwen winnen? Nu het kouder gaat worden vind ik dat niet fijn, min of meer onze buren. Al er teveel lawaai is of er is bezoek verstopt ze haar altijd achter de zetel.

Angst is normaal gedrag

Ik heb vanmiddag geprobeerd hem naar buiten te 'lokken' maar hij kwam niet verder dan een poot op het kozijn om daarna weer linksomkeert te maken en weer naar boven te gaan. Wellicht is ze heel bang gemaakt door kinderen, andere katten of iets anders Maar ja, dat moeten ze dan toch echt onderling uitvechten denk ik dan.. Net als mijn kat ben ik de laatste weken ook veel minder buiten geweest.

Van een binnenkat, zonder hem aan alle gevaren bloot te stellen, hebben uw meubilair en inrichting over het algemeen het nodige te kat wil niet meer naar buiten.

Re: kat wil niet meer naar buiten Bericht door pinguin 07 jun Ik heb echt geen idee waar de rest van het verhaal staat. Ik heb haar nog nooit kunnen aaien dan haalt ze uit en ik heb haar nog nooit horen miauwen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.