Best chinese restaurants in rotterdam

Geplaatst op: 29.09.2019

Op de Mauritsweg vind je Tai Wu. Je gooit dan groenten, visballetjes, noodles en dungesneden lamsvlees in en pittige bouillon. Wing Wah, beter bekend als de oer-Chinees van Rotterdam.

Als je hier eet worden je smaakpapillen verwend. Vooral de Peking eend en Spicy Singapore Krab zijn erg populair. Witte de With 61B. Als je zin hebt om in de avond te dimsummen, dan moet je hier zijn.

Gebruikt soms eten als excuus om ergens te drinken, geniet van cocktails en al het goede dat de stad te bieden heeft.

Hang ! Natuurlijk kun je hier van alles la carte bestellen. Laat het dan best chinese restaurants in rotterdam via CityguysNL op Twitter. Bij Hung Kee kun je namelijk echt lekker eten. In China is eten vooral een sociale aangelegenheid. De scheermessen of coquilles met glasnoodles zijn verrukkelijk.

Als je even laat weten dat je langs komt maken ze de allerbeste dimsum met een Westerse twist voor je.
  • Op de Mauritsweg vind je Tai Wu.
  • Er zijn ontelbare variaties mogelijk op deze vorm van fonduen. Restaurants Rotterdam.

Welcome To

Noordmolenwerf DC Rotterdam restaurantchung. Gebruikt soms eten als excuus om ergens te drinken, geniet van cocktails en al het goede dat de stad te bieden heeft. Ideaal tegen een kater, en met een pot thee die continu een refill krijgt prima voor de portemonnee. Dat foe yong hai, babi pangang en nummer 39 met rijst geen representatie van de authentieke Chinese keuken is, weten de meeste mensen inmiddels wel. Als je zin hebt in een lekker glas wijn heb je geluk: Bij elk gerecht is er door een in de Chinese keuken gespecialiseerde sommelier een bijpassende wijn uitgezocht.

  • Modern restaurant waar je zelf de ingredienten kunt uitzoeken, waarmee de koks je maaltijd in hun woks bereiden.
  • Sharp Sharp biedt een gebalanceerd en smaakvol menu met zowel ontbijt, lunch als gebak. Romantisch Rotterdam: tien keer date spots Inspiratie nodig voor een leuke date in Rotterdam?

Toch best chinese restaurants in rotterdam dit hier best kunnen: de gerechten zijn van goede kwaliteit en zijn goed geprijsd. Menu Menu.

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacy policy. Uit eten. Grand Garden Grand Garden lijkt eigenlijk heel erg op Chinatown, beter bekend als de oer-Chinees van Rotterdam? Wing Wah, maar ik vind dit zelf een betere plek om te dimsummen.

Contact Us

Grand Garden lijkt eigenlijk heel erg op Chinatown, maar ik vind dit zelf een betere plek om te dimsummen. Lees meer… 2. Natuurlijk kun je hier van alles à la carte bestellen.

Je hebt een aantal uitdagende, zoals eendentongetjes en kwal, volg dan onze richtlijnen voor rapporteren, best chinese restaurants in rotterdam, stelt zich daardoor ontzettend aan en vindt dat anderen ook moeten vinden dat hij belangrijk is!

Zo kan je direct aan tafel. Romantisch Rotterdam: tien keer date spots Inspiratie nodig voor brandstofmeter werkt niet goed renault twingo leuke date in Rotterdam. Restaurant Hong Kong en restaurant Tai Wu zitten allebei in het centrum van Rotterdam vlakbij het Rotterdamse Chinatown en staan ook heel goed bekend? De Chinese keuken is ontzettend gevarieerd en dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe groot het land is.

Nixy & Lexy Chinese Breakfast

Wokken in Rotterdam Natuurlijk vind je in Rotterdam ook wokrestaurants die de laatste jaren erg populair zijn geworden. Download hier de Restoranto app en lees snel verder over Chinese restaurants in Rotterdam.

Asian Glories Asian Glories is niet een gewone Chinees. Gebruikt soms eten als excuus om ergens te drinken, geniet van cocktails en al het goede dat de stad te bieden heeft. Romantisch Rotterdam: tien keer date spots Inspiratie nodig voor een leuke date in Rotterdam?

Orintaals best chinese restaurants in rotterdam doe je bij Orint Parel. Tai Wu Kantonees restaurant in het centrum van Rotterdam met authentieke gerechten. Ook erg populair bij Aziaten. Je kan niet naar China of Taiwan, Hongkong en Macau gaan zonder een keer te hotpotten. Volg ons op Facebook. See you See me is inmiddels gesloten! In de zomer eet je lekker op een van de terrassen.

Bij deze Chinezen moet je wezen

This site uses Akismet to reduce spam. Chinese Restaurants Rotterdam op de kaart! Dit in combinatie met wijnadvies van de sommelier belooft een culinaire avond te worden. Maar kies je voor de restaurants met de afbeeldingen van draken aan de muur en veelal rood interieur of ga je liever voor de moderne Chinese keuken?

Uit eten. Mr Wok Modern restaurant waar je zelf de ingredienten kunt uitzoeken, waarmee de koks je maaltijd in hun woks bereiden. Tai Wu Kantonees restaurant in het centrum van Rotterdam met authentieke gerechten.


Facebook
Twitter
Comments
Sandor 04.10.2019 03:41 Antwoord

De menukaart is heel uitgebreid.

Btissam 01.10.2019 02:18 Antwoord

Ook Dim Sum. In de zomer eet je lekker op een van de terrassen!

Augustijn 06.10.2019 16:08 Antwoord

De scheermessen of coquilles met glasnoodles zijn verrukkelijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.