Amadore hotel zeeland middelburg

Geplaatst op: 24.07.2019

Theater Stadsschouwburg Middelburg 1,5 km. Alle accommodaties bekijken.

Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per accommodatietype. Kinderen en bedden. Mogelijk bij de meeste hotels. Lees meer. Rondsnuffelen Ontdek regio op de markt Zeeland!

Ontbijt op zaterdag van 7 tot. Meer ontbijtruimte of mogelijkheid tot bijv 11 uur voor ontbijt amadore hotel zeeland middelburg zaterdag en meer personeel bij receptie en tijdens ontbijt en dan is het een stuk beter. Onze bezoekers bekeken ook. Wij hadden vooraf gebeld en de belofte gekregen dat we een grotere kamer zouden krijgen. Gast aan het woord.

Personeel 8,4. Ze staat af te ruimen, doet het uitchecken en helpt mensen buiten die een elektrische fiets willen huren.

Accommodatie

Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant waar men kan genieten van seizoensgerechten die onder andere met typisch Zeeuwse ingrediënten worden bereid. U kunt er gratis parkeren en in het Grand Café kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Privé-inchecken en -uitchecken. Kranten beschikbaar. Buiten geen goede asbakken voor de stevige wind die er kan staan. Zin om te bewegen?

Gratis WiFi. Klik hier om de volledige beschikbaarheid te tonen. Erg goed gegeten in restaurant en er hangt een prettige sfeer! De enige aanwezige medewerkster moest dus met spoed een tal afruimen en weer indekken. Reserveer nu, betaal bij aankomst.

Kamergrootte

Heer goed restaurant. Lees meer. Pretparken Het Arsenaal Vlissingen 6,3 km. Alleen er was op onze kamer een constante bromtoon te horen wrs afkomstig van een installatie op het dak misschien ook vanwege extreme hitte.

De badkamer is uitgerust met een bad of een douche! Er is voldoende plek om uw auto te parkeren. U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen! Redenen om bij ons te boeken. Te weinig plaats bij het ontbijt. Genante vertoning.

Een paar kleine dingen verbeteren, verder een goed

Controleer de selecteerde kamer op de maximale bezetting. Te weinig personeel. Topattracties Deltapark Neeltje Jans 17,5 km.

Er is ook een solarium. Breng een bezoek aan het pittoreske dorpje Domburg en de hoofdstad Middelburg, amadore hotel zeeland middelburg. Naast attracties heeft Middelburg nog meer te bieden, de stad is namelijk uitstekend om te winkelen of om een terrasje te pikken.

Vraag het Zoover. Vanaf 1 nacht. Bekijk prijs. Zoover Eigenaren informatie.

Op loopafstand van het historische stadshart van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg.

De 2 junior suites bieden extra ruimte voor werk of ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar. Te weinig personeel.

Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen Hosts uitnodigen Nieuw. Nederland Zeeland Domburg. Lees meer!


Facebook
Twitter
Comments
Yorrick 28.07.2019 19:06 Antwoord

Op de begane grond treft u een luxe lounge, bar, 2 terrassen waaronder een uniek zwevend terras en een sfeervol restaurant. Claim uw vermelding.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.