Iphone laadt niet op via pc

Geplaatst op: 16.10.2019

Scoort jouw iPhone opvallend laag in de tests, of is de batterij ruim onder de 80 procent gekomen? OK, vergeet DFU , we gaan naar restore modus. Ook kun je de verschillende usb-poorten op je Mac of pc proberen, om te kijken of het probleem hier zit.

De truc werkt overigens niet alleen op de iPad, ook de iPhone laadt aanzienlijk sneller op. Chatsessie starten. Apple Support is op deze pagina te bereiken, al kun je natuurlijk ook de fysieke Apple Store bezoeken in Amsterdam, Den Haag of Haarlem. Heb je meerdere kabels of laders liggen, probeer die dan eens. In werkelijkheid is dat niet waar, de iPad wordt wel degelijk opgeladen via usb, zij het een stuk minder effectief een paar procent per uur.

Probeer uw iPhone en oplader naar een koelere plek te verplaatsen. Ben je nog niet geregistreerd. Check ook of de stroomtoevoer werkt.

Heb je een oudere gsm. Haal je liever toch ineens een volledig nieuwe gsm in huis. Computer Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2.

Martin-gijzemijter

Die zijn immers niet door Apple gecertificeerd en kunnen heel snel kapotgaan. Probeer een andere USB-kabel of een andere oplader. Als het apparaat nog steeds niet wil inschakelen of opladen, brengt u het apparaat, de oplaadkabel en de oplaadadapter naar een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider voor nader onderzoek.

Maak bij voorkeur het uiteinde van de tandenstoker iets bot, zodat je zeker weet dat je geen pinnetjes of andere onderdelen raakt. Alle rechten voorbehouden.

  • Apple Support is op deze pagina te bereiken, al kun je natuurlijk ook de fysieke Apple Store bezoeken in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.
  • Tags: Asus , Batterij , iPad , iPhone. Na een test bleek dat een onderdeel dat zorgt voor de communicatie defect was.

Het is mij in ieder geval gebleken dat ik mijn iPhone 3G S niet met een Windows PC kan opladen, dus het zou goed kunnen dat het ook met een iPad en een Windows laptop niet gaat lukken…. Dit is normaal. Alle rechten voorbehouden. Houd de sluimerknop ingedrukt totdat het apparaat opnieuw opstart, iphone laadt niet op via pc. Probeer je iPhone daarom op te laden via het stopcontact met een originele kabel en oplader en datum afschaffing slavernij nederland of het opladen daarmee wel snel gaat.

Hij moet enkel voldoen aan de Qi-standaard check daarvoor de verpakking.

Oplaadproblemen

Geen cookie ondersteuning. Soms moet er op een stekkerblok nog een schakelaar worden omgezet, of werkt een stopcontact simpelweg niet. Probeer je iPhone daarom op te laden via het stopcontact met een originele kabel en oplader en kijk of het opladen daarmee wel snel gaat.

Bevestigingsmail verstuurd. Ook bij ander vreemd gedrag van de batterijweergave is het slim om de batterij eens te kalibreren. Ook kun je de iPhone batterij controleren door coconutBattery voor Mac te installeren. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor iphone laadt niet op via pc zijn. Je hebt alleen een tandenstoker nodig, waarmee je het stof uit de aansluitpoort kunt schrapen.

IPhone laadt niet op: dit kun je doen

Dat doe je door de eerste en derde tip te combineren: sluit je telefoon aan op een lader en voer een harde reset uit. Als een iPhone, iPad of iPod touch niet kan worden opgeladen Lees hier wat u kunt doen als de batterij niet of langzaam oplaadt of als u een waarschuwingsbericht ziet. Het geheim achter de software, is dat de werking van de usb-poorten wordt aangepast, waardoor er meer stroom door de poorten wordt gestuurd, 1,2A om precies te zijn.

Probeer je iPhone daarom op te laden via het stopcontact met een originele kabel en oplader en kijk of het opladen daarmee wel snel gaat.

Mijn laptop herkent ook mijn Iphone niet meer. De batterij -iconen hierboven verschijnen pas na een paar minuten als de batterij weer een beetje is opgeladen, iphone laadt niet op via pc.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties! Disclaimer staat er niet voor niets, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem iphone laadt niet op via pc verhelpen! Je iPhone laadt niet op, je blog kan geen berichten per e-mail delen. In deze gevallen kan het helpen om de accu te kalibreren. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Vorige Apple Watch gebruiken in de bios: zo werkt de Theatermodus? Helaas, een gewaarschuwd mens telt voor 2 :- Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Archief Archief Maand selecteren december   1 november   2 oktober   2 september   4 augustus   1 juli   1 juni   3 mei   4 april   2 februari   1 januari   1 december   1 november   1 oktober   2 september   5 juli   2 juni   5 mei   2 april   2 februari   7 januari   Het is zeer vervelend om niet te kunnen synchroniseren met Itunes.

Je moet dus gewoon een computer hebben die wat meer spanning heeft op zijn USB poorten.

Als dat wel werkt, kunt u hulp krijgen bij draadloos opladen. Naam vereist. Je gegevens hebben we opgeslagen.


Facebook
Twitter
Comments
Eveline 23.10.2019 03:38 Antwoord

Haal je liever toch ineens een volledig nieuwe gsm in huis? Gaat je iPhone niet meer aan , dan kan er ook iets anders aan de hand zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.