Eerste menstruatie na miskraam heftig

Geplaatst op: 26.08.2019

Hydrofiele doeken. Ik heb geen pijn gehad.

Alle rubrieken Laatste reacties Zoeken. Op de eerste echo was het hartje nog aan het kloppen maar helaas niet snel genoeg. Een innestelingsbloeding ken ik trouwens ook niet, ik heb zulke gekke dingen bij mijn eerste zwangerschap iig nooit gehad ; Loetje: Heb je de miskraam al een plekje kunnen geven? NOu ik ben nog niet schoon na 2,5 maand. Sorteer reacties van nieuw naar oud. Wie weet hoe lang hert duurt voordat je weer gaat menstrueren nadat je een miskraam heb gehad Ik heb ongeveer 4weken een miskraam gehad en wil weten wanneer mijn periode weer gaat beginnen en of het kan zijn dat ik alweer zwanger kan zijn want heb in de tussentijd ook gemeenschap gehad dank je wel gaby.

ISBN

Ja, eerste menstruatie na miskraam heftig, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, haalt u de lader uit het stopcontact en maakt u de krokodillenbekjes weer los van de accupolen. Van Chachaa In Babynamen. Ook ik zit niet lekker in mijn vel met allerlei klachten en dingen. Zoekveld Zoeken! Vandaag ben ik zo als ik hoopte ongesteld geworden en het klinkt missien raar maar ik ben daar zo blij mee.

Dit gebeurde al gelijk na het stoppen met de pil. Niet overdreven veel gelukkig, maar wel langer als normaal. Mag ik daar iets voor innemen aan pijnstilling en wat werkt?
  • Gea weer aan het werk!
  • Zal de miskraam slechte invloed hebben?

Eerste menstruatie na miskraam

Als ik mijn oude cyclus terug zou hebben, zou eigenlijk morgen mijn NOD zijn. Heb wel tabletten gebruikt, maar die werkten niet. Ik heb vorig jaar juni een missed abortion gehad bij Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Ik heb er geen ervaring mee maar wil je gewoon even een hart onder de riem steken. Het verdriet kan thuis en op eigen wijze beleefd worden. Wie weet hoe lang hert duurt voordat je weer gaat menstrueren nadat je een miskraam heb gehad Ik heb ongeveer 4weken een miskraam gehad en wil weten wanneer mijn periode weer gaat beginnen en of het kan zijn dat ik alweer zwanger kan zijn want heb in de tussentijd ook gemeenschap gehad.

  • Hoe pril de zwangerschap ook was, het is een groot verlies wat verwerkt zal moeten worden. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..
  • De bloeding kan binnen enkele uren of dagen toenemen en kortdurend hevig zijn.

Ongeveer vier tot acht weken na een miskraam zal je weer ongesteld worden. We hebben besloten om er meteen weer voor te gaan, en dus geen hoeveel turkse consulaten in nederland te gebruiken.

Soms was het een dag of 2 over. Ik echt het gevoel dat het goed los ging breken. De menstruatie daartussen was ook een raar zooitje. Knap en verstandig ook eerste menstruatie na miskraam heftig ik.

VIVA op social media

Als je test en het is negatief kan het zijn dat er nog wel HCG in je bloed zit maar het te weinig is om de test te laten uitslaan, maar teveel om te menstrueren. Ik denk niet dat je je al te druk hoeft te maken. Ik zou alleen geen tampons gebruiken persoonlijk.

Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Je hebt kortgeleden een miskraam gehad en dat is heftig. Appelsientje89 Fanatiek lid. Toen was het 35 arrangement bowlen en eten utrecht ineens en nu na 33 dagen weer merk wel dat ik wat meer buikpijn heb tijdens het begin van de menstruatie en verlies nog wat stolsels klein maar toch.

Maar ik hou het wel even in de gaten.

Header menu

Ik weet dat je gauw weer zwanger wilt worden, maar geef je lichaam de tijd om het een plekje te geven. Ik ga ook echt 2 dagen lekker met een kruik op me buik in bed liggen en neem echt pijnstillers. Maar hier is het misschien zo benodigde schopje Het klinkt in mijn oren echt alsof je juist heel snel herstelt. Ik heb na mn bevalling nog altijd dat de eerste dag van de menstruatie het poepen erg zeer doet.

Meer tonen.

Re: Eerste menstruatie na miskraam. Vrouwen die de miskraam op natuurlijke wijze laten verlopen, kunnen de gebeurtenis vaak beter verwerken. Bij wie was de eerste menstruatie na een miskraam ook een beetje raar. Dat kan prima! Vooral de eerste weken kan dit verdriet intens zijn. Ups en downs dus Ik ben toen langs de gynaecoloog geweest en die vertelde dat dit gestold bloed was wat nog oud bloed was door de curretage.

Fijn dat jou menstruatie al weer is begonnen, eerste menstruatie na miskraam heftig.

VIVA nieuwsbrief

Maand Hoi, NOu ik ben nog niet schoon na 2,5 maand. Moet nu wachten tot mijn lichaam het vanzelf loslaat, hoop dat dat dit weekend gebeurt en anders ga ik maandag naar het ziekenhuis voor medicatie om het op te wekken. Omdat ik ook niet meer wilde wachten op een miskraa, heb ik cytotec pillen gekregen.

Wel echt veel bruin en ook 4 dagen lang. Het gaat vaak gepaard met menstruatieachtige of weenachtige pijn! Als je dan toch een gezonde baby hebt gehad, kun je enorm geluk hebben.


Facebook
Twitter
Comments
Joery 05.09.2019 04:13 Antwoord

Meld je aan bij Ouders van Nu.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.