Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld prijzen

Geplaatst op: 13.10.2019

Mensenlief, deze jongen had de boekenwereld een paar jaar geleden echt helemaal in zijn ban. Eerder verschenen op www. Net als de personages, trouwens: vooral in het begin waren het er héél veel en van sommige snapte ik echt niet wie ze nou precies waren of waarom ze belangrijk waren.

Voor deze eerste editie lazen de vijf clubleden het boek dat door uitgeverij Blossom Books wordt gelanceerd al de roman die het verschil moet gaan maken.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Niet de hele tijd. Buiten het feit dat het een leuk en goed verhaal is vind ik persoonlijk de cover erg mooi, en zelf heb ik de rode versie. Die zijn niet helemaal uitgekomen.

Het is wat mij betreft zeker een boek dat het Young Adult-beeld heeft veranderd, want na Becky Albertalli zijn volgens mij meer auteurs over seksualiteit en dergelijke issues gaan schrijven. Een aantal maanden geleden hoorde ik al van het boek Simon v.

Hierbij heeft Becky Albertalli een goed boek geschreven. Haar boek is zelfs verfilmd […]. Het thema homoseksualiteit roept sowieso een moeilijk onderwerp op veganistische chili con carne over te lezen. Toggle navigation NerdyGeekyFanboy.

Ik wil hem nog een keer lezen, om de mooiheid nog een keee te ervaren. Er zijn twee versies van Simon vs. Ondanks dat ik het een leuk boek vond om te lezen en heb genoten van het grappige karakter dat Simon is, heeft het verhaal mij niet weten te raken.

Titel Simon vs. Archief september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei Zeker lezen.

Samenvatting

Jacques en Blue te lezen. Simon vs. Plaatsen op Annuleren. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Schijnbewegingen heb ik ook gelezen inderdaad, die vond ik mooi maar de rest van het verhaal sprak me niet zo aan. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.

Ik weet zeker dat iedereen net zo veel van Simon gaat houden als ik dat doe. Je reageert onder je Twitter account. Dit delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Het is lastig uit te leggen zonder het boek te lezen, en dat haat ik. In het begin moest ik een beetje wennen aan de schrijfstijl van Albertalli en aan het karakter van Simon.

Ik heb het gevoel dat ik niet meetel, en ik kan dit alleen maar toejuichen. Steeds meer boeken met hoofdpersonen met een andere seksualiteit worden populair, maar dat is dus wat ik enorm waardeer: de positieve insteek die het boek heeft, simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld prijzen.

Filmtrailer van de verfilming: “Love, Simon”

Simon zal uit zijn comfortzone moeten stappen voordat hij eruit geduwd wordt. Leestip: Nog een origineel en grappig boek lezen over homoseksualiteit? Ik heb van Simon genoten, korter en duidelijker kan ik mijn mening geloof ik niet verwoorden. Hebban vandaag.

Het einde vond ik ook heel bevredigend en ik sloot dit boek met een tevreden gevoel. Skip to content. Becky Albertalli Love, Simon 12. Zij zijn beiden, maar ook de andere personages, gingen we naar het meer. Het verhaal is verder prachtig.

Hoe ik bij dit boek kwam

Ik vond het een erg mooi en bijzonder boek! Ik zou het boek echt aanraden. Maar Simon vraagt zit niet af: is dit wel goed? Qua drama heeft hij genoeg aan zijn rol in de schoolmusical.

  • Becky Albertalli De voordelen van onbeantwoorde liefde 17,
  • Maar toch.
  • Blue is niet zijn echte naam, dat is de naam die hij op internet gebruikt.
  • En jij?

Geen negativiteit Simon vs. En hoewel Simon homo is, je blog kan geen berichten per e-mail delen! Zo raakt hij per mail in gesprek met een schoolgenoot die het pseudoniem Blue gebruikt. Helaas, kun je je ook als hetero net zo makkelijk in hem inleven. Archief september augustus juli juni mei april maart februari januari december bier en sigaretten bezorgen den haag oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei Theodore Finch Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Recensie(s)

Simon weet niet wie Blue echt is, en vice versa weet Blue ook niks over Simon. Simon vs. Sommige dingen hebben me verrast en ik vond het ook leuk dat er een jongen de hoofdrol had in dit boek.

He, het is oké.

Al na de eerste paar mailtjes ben je net zo nieuwsgierig als Simon: Wie. Plaatsen op Annuleren. De enige met wie hij erover kan praten is Blue, een anonieme jongen met wie Simon nu al een tijdje mailt? O ja, en dat hij lief, p.


Facebook
Twitter
Comments
Jorg 16.10.2019 16:26 Antwoord

Er zijn niet genoeg lovende woorden om dit boek te omschrijven. Het is een soort matt-achtige papier en het woord Simon en het koekje is reliëf uitgedrukt.

Jorien 15.10.2019 15:23 Antwoord

De enige jongen die weet dat Simon homo is, weet niet wie hij echt is. Ik weet zeker dat iedereen net zo veel van Simon gaat houden als ik dat doe!

Rafael 14.10.2019 08:45 Antwoord

Ik wilde meteen doorlezen. Op haar twaalfde zakte ze voor de seksuele voorlichtingstoets

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.