Hoe reset ik mijn iphone naar fabrieksinstellingen

Geplaatst op: 14.10.2019

Dus reset ik hem even. Hier staan allerlei opties voor herstelwerkzaamheden die ik op mijn iPhone kan uitvoeren. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

Ipiet 6 december om Betekent dat. Alle rechten voorbehouden. Goed om te weten, sinds iOS 12 heeft Apple beperkingen en schermtijd samengevoegd. Hoe lang duurt het? Zo zet je een iPhone 7 terug naar fabrieksinstellingen. Daarom krijg ik de vraag 'Weet je het zeker?

Mijn iPhone resetten. Zo ga je te werk: Koppel alle kabels van het apparaat los. Klik hier voor meer informatie. Fabrieksinstellingen herstellen op een iPhone Dit stappenplan kan zowel voor de iPhone als iPad gebruikt worden. Je iOS-apparaat zal zichzelf nu wissen en herstarten.

Het is de bedoeling dat je eerst de herstelmodus activeert, en het apparaat daarna als nieuw gebruikt of een reservekopie terugzet.

Stappenplan iPhone fabrieksinstellingen terugzetten

Daarom heb ik juist voor apple gekozen,dat ik niet bij elk toestel alles handmatig er in hoef te zetten. Koop je een tweedehands iPhone, controleer dan als volgt of er nog een Activeringsslot op de iPhone zit:.

Dit stappenplan kan zowel voor de iPhone als iPad gebruikt worden. Fabrieksinstellingen herstellen op een iPhone Dit stappenplan kan zowel voor de iPhone als iPad gebruikt worden. Alles over onze winkels. Would you rather see it in English? Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Over Coolblue. Bedtijdmodus instellen voor Niet Storen. Je vind deze optie in het volgende menu:. Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. LET OP: probeer dit niet te vaak achter elkaar te doen, want daardoor kan de iPhone onstabiel worden.

Tweedehands verkoop: terugzetten naar iPhone fabrieksinstellingen is niet genoeg

In iTunes krijg je een waarschuwing te zien dat er een apparaat in herstelmodus gevonden is. Ik wil mijn apps en bestanden graag op mijn nieuwe telefoon gebruiken, dus maak ik er een back-up van. Toestellen met abonnement Losse toestellen.

Jouw oude iPhone in de verkoop doen. Advies over Apple iPhone. Ook dan raden wij aan om eerst een back-up, zoals hierboven uitgelegd, want de hond heeft zichzelf namelijk al beloond en zal de straf gelaten ondergaan. Het toestel wordt daarbij volledig gewist. Android batterij snel leeg.

Het apparaat voorbereiden

Reden 1 is verkoop: de koper zit niet te wachten op mijn instellingen, apps en bestanden. Probleem melden. Stap 5: klik op 'Herstel alle instellingen'.

Het terugzetten van alle originele instellingen op een iPhone kan vele voordelen hebben. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Zo zet je een iPhone XS terug naar fabrieksinstellingen. De vergrendelknop zit bij sommige modellen aan de bovenkant, en bij sommige modellen aan de zijkant. Meer weten. Een andere manier is dat je de iPhone via iTunes terugzet naar fabrieksinstellingen? Blijf op de hoogte met hoe reset ik mijn iphone naar fabrieksinstellingen appletips app, Facebook of Instagram, besloot hij die te weigeren.

Het is ook mogelijk om je iPhone via iTunes te herstellen :. Over appletips. Dit duurt een paar minuten. Lukt het om de iPhone te wissen, dan is alles in orde.

Bij een soft reset verwijder je geen gegevens van een iPhone maar zorg je ervoor dat het besturingssysteem opnieuw opstart, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zodat alle fouten eruit kunnen worden gefilterd.

Deze gebruik je - naast de vingerafdrukscanner - om de telefoon te ontgrendelen.


Facebook
Twitter
Comments
Bedirhan 22.10.2019 13:34 Antwoord

Lukt het om de iPhone te wissen, dan is alles in orde.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.