Gemeentehuis capelle aan den ijssel rijbewijs

Geplaatst op: 15.10.2019

Andere situatie of vragen? Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy- en cookieverklaring. Afspraak maken.

Rijbewijs aanvragen in Capelle aan den IJssel. Wij zorgen ervoor dat je op een verantwoordelijke manier je rijbewijs behaalt. ICT voorzieningen zijn niet meer van deze tijd en de werk- en ontvangstruimtes op de begane grond en de eerste etage zijn ongeschikt voor flexibel gebruik.

Vinckenbrinckstraat Nieuwe raad- en trouwzaal Voor de zomer krijgt het verbouwde gemeentehuis ook een multifunctionele raadzaal. Bel:

Indien uw wettelijke woonplaats gelegen is in de gemeente Capelle aan den IJssel kunt u uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen bij het gemeentehuis.

Rijbewijs vernieuwen - Capelle aan den IJssel   Aanvragen of vernieuwen rijbewijs Voor het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs hoe oud wordt een goudvis u terecht bij gemeentehuis capelle aan den ijssel rijbewijs Capelle aan den IJssel indien u daar woont en staat ingeschreven in de wettelijke basisadministratie.

Weidemolen Daarna gaan we de tuin rondom het gemeentehuis verder inrichten. Schaesbergstraat Autorijschool Simpa bied auto rijles voor het B rijbewijs. En keer om het aan te vragen.

  • Receptie, Informatiecentrum Het gemeentehuis blijft tijdens de verbouwing geopend.
  • Voor een spoedaanvraag brengen wij extra kosten in rekening. Schaesbergstraat

Verwijzingen

Eén keer om het aan te vragen. Het publieksdeel is nu geopend. Jaimy Wilt u een ander soort rijbewijs aanvragen of heeft u vragen? Veemarktstraat Heeft u het rijbewijs eerder nodig? Wat heeft u nodig om een rijbewijs aan te vragen bij gemeentehuis Capelle aan den IJssel - Een geldig identiteitsbewijs paspoort of Identiteitskaart - ID-kaart - Als u uw oude rijbewijs wilt vernieuwen, uw oude rijbewijs - Een recente kleuren pasfoto Oude rijbewijs kwijt of gestolen?

Nog voor de zomervakantie worden de resterende bordesdelen gesloopt. Super rijschool. Laat ons het werk doen. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als ontvangstruimte. Maak dan een afspraak voor aangifte van vermissing.

Gemeente Capelle aan den IJssel

Ligusterbaan Weidemolen Let op dat u daar mogelijk een afspraak voor moet maken. Andere situatie of vragen?

De Jong Indien uw oude rijbewijs is gestolen of u bent hem kwijt dan moet u ook een door de politie opgesteld proces verbaal mee nemen. Heeswijkdam Is uw rijbewijs zoek of gestolen. Weidemolen. Gezondheidsverklaring Een gezondheidsverklaring is een formulier met vragen over uw gezondheid.

Wat kost het rijbewijs in Capelle aan den IJssel?

Het publieksdeel is nu geopend. Naast schoonheidsbehandelingen hebben wij ook diverse kleding. Bij Autorijschool Magic bieden wij u professionele rijopleidingen in Rotterdam en omstreken. Esther Van De Kamp In staat er weer een gemeentehuis met raadzaal en vergaderfaciliteiten dat helemaal van deze tijd is.

Schinkelstraat Contant betalen kan via een betaalautomaat. U betaalt de normale aanschafkosten. Een nieuw bordes met gemeentetuin Het bordes wordt ingeruild voor een mooie groene stadstuin die aansluit bij de inrichting van het nieuwe stadscentrum. Zevenkampse Ring Als u van het CBR akkoord gemeentehuis capelle aan den ijssel rijbewijs, kunt u een nieuw rijbewijs aanvragen. Gezondheidsverklaring Een gezondheidsverklaring is een formulier met vragen over uw gezondheid!

Een gezondheidsverklaring is een formulier met vragen over uw gezondheid.

Laat ons het werk doen! Een nieuw bordes met gemeentetuin Het bordes wordt ingeruild voor een mooie groene stadstuin die aansluit bij de inrichting van het nieuwe stadscentrum.

Contant betalen kan via een betaalautomaat. Met name de publieksruimtes, waar Capellenaren, partners en de gemeente elkaar kunnen ontmoeten, zijn nu verouderd.

We verwachten dit voor het eind van af te ronden? Bij verlenging of vervanging: uw vorige rijbewijs, ook als deze is verlopen. Dit past uitstekend bij de ambitie van de gemeenteraad en het college om met inwoners en partners te werken aan de opgaven in de stad.


Facebook
Twitter
Comments
Mücahid 23.10.2019 04:26 Antwoord

De afdeling Burgerzaken van gemeente Capelle aan den IJssel kan u hierover meer informatie verschaffen. Kootsekade 3-A.

Bonny 18.10.2019 10:20 Antwoord

Lepelaarsingel A.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 gutterhelmettoledo.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.